Live Kryon Channeling 185: De Grote Ontsnapping. 2 / 11 maart 2017 /Lee Carroll Geplaatst: 11 december 2017

Live Kryon Channeling 185:
De Grote Ontsnapping. 2
Deze live channeling werd gehouden in Boston, Massachusetts
11 maart 2017 /Lee Carroll
Geplaatst: 11 december 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Verwachtingen Drijven de Waarneming
Lieve mensen, in deze tijd op de planeet hebben jullie helemaal niet verwacht dat jullie hier nog zouden zijn. Alles binnen jullie verwachtingen vanuit het verleden vertelde jullie dat jullie er niet meer zouden zijn en het is deze verwachting waarover ik nu met jullie wil praten.
Deze verwachting schept een bewustzijn van de oude hel-en-verdoemenis-voorspellingen waarmee jullie zijn opgegroeid. Als jullie mensen vragen: “Wat gaat er gebeuren?” zullen zij waarschijnlijk zeggen: “Wel, uiteindelijk oorlog. Het is altijd oorlog,” Over dit antwoord willen wij nu ook met jullie spreken.
Er zijn mensen die stellen dat de mensheid zich in lagen van dimensionaliteit bevindt en dat er binnen de energie van de oude dimensie een Aarde is die door oorlog en afschuw en elkaar nucleair bestoken heen zou gaan en dat die er nog feitelijk is en daar doorheen gaat.
Zij zeggen dat wat er met de opwaardering gebeurde is dat de Aarde gewoon in dimensies omhoog ging en dat er lagen van dimensionale realiteit zijn. Met andere woorden, in een andere dimensie gebeurt dit nog steeds op de manier waarop het zou gaan gebeuren maar dat dit in de dimensie waarin jullie je nu bevinden, niet gebeurt.