Live Kryon Channeling 184: Evolutie – Toekomstscenario’s. /15 april 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 12 september 2018

Live Kryon Channeling 184:
Evolutie – Toekomstscenario’s.
Berkeley Springs. WV.
15 april 2018 / Lee Carroll
Geplaatst: 12 september 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Berkeley Springs, WV.
Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.
Dit zal een ander soort channeling worden. Het is geen standaard-boodschap, maar in plaats daarvan is dit de presentatie van 3 toekomstige potentiëlen die jullie zeker zouden kunnen gaan zien. Deze bijeenkomst is geregeld en verzorgd door wat een “futurist” wordt genoemd. Een futurist is iemand die naar zijn/haar tijd kijkt en komende systemen in regeringen, economie en mogelijke uitvindingen probeert te voorspellen die de toekomst van de cultuur kunnen veranderen.
Dit stelt de mensheid in staat om zich voor te bereiden op welwillende dingen als die gebeuren. Dat is een futurist. Dus, ter ere van de futurist, wil ik een beeld schetsen van drie dingen die jullie in je toekomst zouden kunnen verwachten.
Een van de vragen die eerder vanmorgen in het seminar zijn gesteld gaat over elektronica en machines en over de toekomst van wat jullie “kunstmatige intelligentie” noemen.

Meer lezen >>>