Live Kryon Channeling 184: De verslavende Oude Energie. 4 / 12 augustus 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 25 november 2017

Live Kryon Channeling 184:
De verslavende Oude Energie. 4
Deze live channeling werd gehouden in Stamford, Connecticut.
12 augustus 2017 /Lee Carroll
Geplaatst: 25 november 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Persoonlijke Metafysica (bovennatuurlijk)
Lieve mensen, als jullie zijn opgegroeid in metafysica noemen jullie jezelf geleerd, ontwikkeld, een sjamaan. Als jullie dit al jaren hebben gedaan kennen jullie het proces en weten jullie dat het werkt. Misschien zijn jullie al heel lang genezers en zijn jullie trots op jullie kennis? Dat zouden jullie wel moeten zijn. Jullie hebben de planeet geholpen, jullie hebben allen om je heen geholpen.
Dan, opeens, begint de energie zelf zich te verhogen. De frequenties van energie waarmee jullie hebben gewerkt, die jullie met “de Bron” verbond, beginnen te bewegen. Dingen gaan langzamer of werken helemaal niet. En toch, als iemand jullie dit laat zien zeggen jullie: “Ik doe de deur dicht omdat ik daar niet naartoe wil” in plaats van te zeggen: “Laat mij daar meer van zien!” Energie is altijd hetzelfde. Die is goed genoeg voor mij. Ik zal wachten!”
Ik vraag jullie: werkt dit voor jullie? Is het leven vreugdevol? Helers beginnen de verbinding te verliezen die zij hadden. Zelfs mediators beginnen te vragen waar Spirit naartoe is gegaan: “Ik zit gewoon en ik voel het niet meer,”