Live Kryon Channeling 184: De verslavende Oude Energie. 2 /12 augustus 2017 /Lee Carroll Geplaatst: 19 november 2017

Live Kryon Channeling 184:
De verslavende Oude Energie. 2
Deze live channeling werd gehouden in Stamford, Connecticut.
12 augustus 2017 /Lee Carroll
Geplaatst: 19 november 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Verslaving van Oude Energie
Processen en procedures waar velen op vertrouwden en die voorheen resultaten opleverden gaan zich nu opwaarderen en veranderen en werken niet langer. Maar dit hebben wij eerder gezegd. Vanavond wil ik jullie vertellen hoe verslavend de oude energie is. Ik wil beginnen met jullie een paar van de dingen te laten zien en te vertellen waar wij het voorheen nauwelijks over hebben gehad. Het is tijd om sommige interessante zaken verder uit te breiden.
Kan Duisternis verslavend zijn?
Het is moeilijk te omschrijven hoe mensen verslaafd kunnen zijn aan iets dat disfunctioneel en donker is. De nacht is donker en als jullie op een bepaalde manier hebben overleefd omdat jullie niet goed konden zien en opeens het licht werd aangestoken verlangen velen weer naar de tijd waarin het donker was! Dit komt omdat zij wisten hoe zij in het duister moesten navigeren en niet weten hoe zij dit in het licht moeten doen.
Er zullen mensen zijn die gewend zijn aan een paradigma van worstelen. Dit is wat zij ervan hebben begrepen en zij voelden dat dit normaal was. Als dus het licht komt en er overvloed, vreugde en compassie zijn, verlangen zij steeds weer naar de oude dagen van worsteling. Het lijkt ongelooflijk dat iemand zoiets zou willen hebben als het wordt gepresenteerd met iets dat zoveel beter is!