Live Kryon Channeling 168: Luisteren naar de Stem van Spirit. De Balans van Licht en Donker.2 /20 februari 2016 /Lee Carroll

Live Kryon Channeling 168:
Luisteren naar de Stem van Spirit. De Balans van Licht en Donker.2
Deze live channeling werd gehouden in Sarasota, Florida.
20 februari 2016 /Lee Carroll
Geplaatst: 29 april 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
De Relatie van DNA tot Bewustzijn              
Nu, het moeilijkst voor ons om te leren is wat mijn partner jullie al enige jaren leert. Dit is moeilijk omdat het iets dat jullie voordien nooit op deze manier is verteld. Jullie bewustzijn is gerelateerd aan jullie Multidimensionale lichaam. De makkelijkste manier voor jullie om dit idee te benaderen is deze metafoor: Jullie DNA werkt niet op 100%. In plaats daarvan werkt het ergens tussen dertig en veertig procent. Het presteert nog niet de helft van waarvoor het werd ontworpen. Er is geen instrument dat op jullie DNA kan worden aangesloten en jullie een percentage geeft. Maar dit is het beste wat wij jullie kunnen geven om jullie te vertellen waar jullie zijn als het aankomt op het potentieel van het bewustzijn van de mensheid.
Ik wil jullie wat informatie geven die jullie dienen te begrijpen – hoe dit alles begon en wat er gebeurde.
Als jullie een test van het bewustzijn van de planeet zouden doen zou het eerlijkste een gemiddelde van hoog en laag zijn. Voor deze metafoor zouden jullie moeten beginnen met dezelfde hoeveelheid licht en donker. Dit is de manier waarop het in het begin was. Dit is het ontwerp.