Live Kryon Channeling 168: Luisteren naar de Stem van Spirit. De Balans van Licht en Donker. 1 / 20 februari 2016 /Lee Carroll

Live Kryon Channeling 168:
Luisteren naar de Stem van Spirit. De Balans van Licht en Donker. 1
Deze live channeling werd gehouden in Sarasota, Florida.
20 februari 2016 /Lee Carroll
Geplaatst: 28 april 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Sarasota, Florida.
Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.
De energie van vandaag is heel anders dan ten tijde van mijn eerste ervaring met mijn partner. Er is zoveel gebeurd op de manier die wij hadden verwacht. Mijn partner leert over potentiëlen versus realiteit en toen ik hem in 1989 ontmoette was de informatie die ik bracht net zo reëel als nu. Ik vertelde hem dat er geen kernoorlog zou komen rond de millenniumwissel; er zou in plaats daarvan een verandering van bewustzijn komen en dat het magnetisch raster van de planeet zou gaan bewegen.
Nu heeft de wetenschap een verbinding tussen menselijk bewustzijn en juist dit raster waarover ik heb gesproken, bevestigd. Alles wat ik heb genoemd is gebeurd.