Live Kryon Channeling 166: Kwantum Patroonvorming. 5 / 23 januari 2016 /Lee Carroll /Geplaatst: 17 maart 2016

Live Kryon Channeling 166:
Kwantum Patroonvorming. 5
Deze live channeling werd gehouden in San Antonio, Colorado.
23 januari 2016 /Lee Carroll
Geplaatst: 17 maart 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
De individuen
Een individu komt naar jullie toe en hij is boos. Hij is grof en onaardig. Alles dat uit zijn mond komt is grof en hatelijk en jullie lopen weg van deze ervaring en denken: “Wat is er aan de hand met die persoon?” Ik wil jullie dit vertellen: Er is niets mis met hem. Hij zit gewoon in overleving. Onvriendelijkheid en grofheid zullen aandacht krijgen en ervoor zorgen dat hij wordt opgemerkt.
Het draagt een energie, hoewel jullie die niet lekker vinden, aandacht oproept en misschien zelfs autoriteit door angst. Nogmaals, jullie kunnen er niet van houden, maar dit is de manier waarop zo iemand verder wil overleven en velen doen het zo.
In een oude energie werkt dit voor hen en er niet iets dat zij kunnen zien dat die plaats kan innemen. Voor hen betekent het dat zij een wereld zullen overleven waarin iedereen wil hebben wat zij willen hebben. In feite zijn er culturen, zelfs vandaag de dag, die vastzitten in ruwheid omdat zij zeggen dat compassie en vriendelijkheid gelijk zijn aan zwakte. Zij denken: “Je kunt niemand overwinnen met compassie en vriendelijkheid. Zij denken: ”Dit is voor de zwakke mensen van de planeet!”