Live Kryon Channeling 164: De Stoornis van het Duister. 1 / 14 november 2015./ Lee Carroll Geplaatst: 3 januari 2016

Live Kryon Channeling 164:
De Stoornis van het Duister. 1
Deze live channeling werd gehouden in Cuzco, Peru.
14 november 2015./Lee Carroll
Geplaatst: 3 januari 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Cuzco, Peru,  op de dag na de terroristische aanslagen in Parijs.
Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.
De channeling van vandaag heeft vele energieën en er is veel onuitgesproken dat gezegd zal worden door wat de: “Derde Taal” wordt genoemd. De channeling van vandaag is voor iedereen. Iedereen kan ernaar luisteren – iedereen kan het lezen en het is beschikbaar vele velen in de komende jaren.
Wij zijn in Peru, aan het einde van het Menselijk Avontuur dat De Kundalini Tour wordt genoemd. Het Kundalini-avontuur kreeg zijn naam als metafoor van een attribuut van het menselijk lichaam. Het vertegenwoordigt de geboorte van een nieuw bewustzijn op de planeet en de voortplanting van het nieuwe in alle dingen. De geboorte van een kind is heel speciaal en het wordt gezien als een begin en niet als een einde. De geboorte wordt niet gezien als iets dat dramatisch en droevig is en vanwege het potentieel dat er is wordt nieuw leven op de planeet gevierd.