Live Kryon Channeling 163: Teruggaan om de toekomst te pakken. 3 / Lee Carroll / 5 september 2015. Geplaatst: 30 november 2015

Live Kryon Channeling 163:
Teruggaan om de toekomst te pakken. 3
Lee Carroll
Deze live channeling werd gehouden in Vancouver BC, Canada
5 september 2015.
Geplaatst: 30 november 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Het Bevooroordeelde Brein
Het menselijk brein is complex en een van de meest algemene dingen die het doet is het analyseren van dingen op basis van ervaringen en dingen die het heeft meegemaakt. Denk hier eens over: Het kan geen dingen analyseren waar het niet vanaf weet. Daarom is het dat als jullie een deel waren van wat jullie een “geavanceerde beschaving” noemen het brein jullie daar een plaatje van zal geven, gebaseerd op wat de ervaring van vandaag zegt hoe dit eruit moet zien.
Laten wij eens zien wat jullie brein jullie laat zien als jullie het hebben over: gevorderd.Vanuit het brein: Als jullie een gevorderde technologische beschaving hadden zou het jullie veel meer geavanceerde dingen tonen dan jullie nu hebben. De computers zouden veel krachtiger zijn; jullie hadden waarschijnlijk de vliegende auto’s die jullie verwachten, jullie hadden genezende laserenergie; mensen werden geheeld op tafels die een diagnose konden stellen en hen konden helen – onmiddellijk; jullie leefden heel, heel lang,  nietwaar? Het is niets van dit alles!