Kryon: Vraag en Antwoord 802: Over Koran, Bijbel, etc. / 10 November 2018 / Lee Carroll

802: Over Koran, Bijbel, etc.
10 November 2018 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
VRAAG: Hallo, ik ga vaak naar de site vanuit Iran. Ik wil Kryon iets vragen over de heilige geschriften en met name over de Koran. Staat alles wat wij moeten weten daarin?
ANTWOORD: Nee, maar dit is ook niet het geval bij de andere geschriften die op Aarde bestaan. Jullie Koran is een prachtig spiritueel boek en vele lezers daarvan weten dit. Het beroert het geloof in jullie en een gevoel van de liefde van God die passen bij jullie cultuur. Ieder die dit waarlijk onderzoekt zal het doel van de profeet zien, het doel dat hem door God werd gegeven. Het ging om het verenigen van degenen in zijn leefgebied en het geven aan hen van dezelfde God als die van de Joden. Deze verenigende Spirit is de kern van jullie heilig boek. De engel die de profeet bezocht is dezelfde engel die Abraham meerdere keren bezocht.
Wat er in alle spirituele doctrines op Aarde ontbreekt is dat mensen zelf- bekrachtigd zijn om een deel van God te zijn, niet gescheiden te zijn van God. Veel van deze historische doctrines zijn niet compleet en zijn veranderd.