Kryon: Vraag en Antwoord 794: Sta ik alles toe of ben ik lui? / 3 december 2017 / Lee Carroll

794: Sta ik alles toe of ben ik lui?
3 december 2017 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
VRAAG:  “Lieve Kryon, dank je voor jouw leringen en voor het aanraken van mijn hart. Ik ben mij ervan bewust dat ik twijfel, ik kan er niets aan doen, dat ik al een tijdje steeds een vraag in mijn hoofd heb en ik kijk ernaar uit om jouw antwoord te horen. Laten wij samen een antwoord scheppen op mijn schijnbaar rare, maar toch oprechte vraag: Sta ik alles toe of ben ik lui!”
ANTWOORD:  Lieverd, allebei niet. Jij schept twijfel!  Wie zei dat mede-scheppen altijd in een richting gaat? Vele mensen scheppen duister en negativiteit, en zelfs depressies. Het is het weten hoe krachtig jullie zijn dat de sleutel is.
Dus…. antwoord hier eens op: Geloof jij dat je alles kan mede-scheppen? Er zit zelfs een beetje komedie in dat jullie elke dag je realiteit scheppen…. donker of licht. 
Sommigen van jullie maken dit steeds sterker, vertellen tegen jullie cellulaire structuur dat “jullie het nooit voor elkaar krijgen” en feitelijk geven jullie daarmee een structuur voor alle richtingen en een tijd van overlijden!