Kryon: Vraag en Antwoord 682: Over Zuid Amerika. /26 mei 2016 / Lee Carroll

682: Over Zuid Amerika.
26 mei 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
VRAAG: Lieve Kryon, het is een feit dat het grootste deel van de wereld zich focust op de nasleep van de 9/11-gebeurtenissen. Ondanks dat beleeft Zuid Amerika ook een van zijn donkerste uren en het lijkt erop dat wij helemaal op onszelf zijn aangewezen. Geweld, corruptie, drugshandel, politieke verwarring en economische tegenspoed werden steeds sterker en hebben hun schrikaanjagende invloed met een ritme dat wij niet eerder hebben gezien.
Waar staan wij in de “oud naar nieuw”-realiteitsopwaardering (in de wereld na 9/11) en hoe kunnen wij gebruik maken van het verhoogd spiritueel bewustzijn dat zich vertoont bij onze Noord Amerikaanse Lichtwerkersfamilie? Uiteindelijk heeft bewustzijn behoorlijk post gevat in landen als de Verenigde Staten; hoe spiritueel bewust zijn wij in het Zuiden? Zijn hier genoeg Lichtwerkers?

ANTWOORD: Lieverd, laten wij jouw vragen apart behandelen. Jullie gebied op Aarde is wat “dichter.” Vanuit menselijk perspectief eerlijk of niet, de plaatsen rond de evenaar hebben een diepere dualiteit en meer moeilijke uitdagingen.