Kryon: Vraag en Antwoord 645: Pleiadische interventie? / 20 maart 2016 / Lee Carroll

645: Pleiadische interventie?
20 maart 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
VRAAG: Lieve Kryon: Ik begrijp dat de Pleiadiërs iets te maken hadden met ons DNA en er sterrenzaad aan toevoegden. Ik verbind hen ook met de “reuzen” van Bijbelse oorsprong die paarden met mannen/vrouwen. Jij zegt dat wij hen nodig hadden voor onze ontwikkeling en ik vraag mij af waarom. Welk type voorouderlijke bron vertegenwoordigen zij? Werken zij nog steeds met ons?
ANTWOORD: Ja, in alle opzichten. De Pleiadiërs, een groep van het sterrensysteem Zeven Zusters, waren nodig om jullie DNA te veranderen, en dit gebeurde redelijk kort geleden (100.000 jaar geleden). Jullie waren op een punt waarop jullie vele soorten mensen begonnen te ontwikkelen, net zoals de meeste zoogdieren van de Aarde dit hebben gedaan. 
Het eerste wat zij deden was het stoppen van de ontwikkeling van alle mensen-takken….. op een na…… die van jullie. Het tweede wat zij deden was het veranderen van de genetische code van de mensen die het kern-ras zouden vormen. Deze verandering zou een genetische “imprint van God” scheppen in elk van jullie, omdat zij die ook droegen.