Kryon: Vraag en Antwoord 595: Lemuriers. Definitie. / 28 december 2015 / Lee Carroll

595: Lemuriers. Definitie.
28 december 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
VRAAG: Lieve Kryon: Kryon spreekt tegen de luisteraars in zijn publiek als Lemuriers en soms als engelen. Leg mij dit alsjeblieft eens uit. En betekent dit dat alleen de mensen die naar die specifieke bijeenkomst zijn geweest Lemuriers zijn?

ANTWOORD: Dit is niet zo moeilijk. Jullie zijn allemaal engelen omdat jullie allemaal Goddelijk zijn en ook eeuwig. Jullie waren, en zullen altijd stukjes van God zijn. Maar in het begin maakten velen van jullie die nu lichtwerkers worden genoemd, deel uit van de Lemurische ervaring, een leven in een tijd en op een plaats die jullie wetenschappers nog steeds ontkennen dat die ooit zijn gebeurd. 


Het was een andere soort van samenleving en het was een “opwarmertje” voor wat jullie nu hebben. Jullie lichamen zijn niet exact hetzelfde als toen en er zijn nu veel dingen anders. Daarom vertellen wij jullie niet zover terug te kijken als jullie dingen willen weten over je “huidige geschiedenis.” Lemurie was in een tijd waarin de dualiteit niet zo hoog was als nu of de energie zo laag was als nu. De planeet werd “schoongeveegd” van deze samenleving en er was een herstart.