Kryon: Vraag en Antwoord 581: Speciale Missie? /11 december 2015 / Lee Carroll

581: Speciale Missie?
11 december 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
  
VRAAG: Lieve Kryon, ik heb voor het jaar 2000 de eerste drie boeken in het Turks gelezen. Het duurde niet lang voordat ik een beslissing nam en verzocht om het reinigen van mijn karma. Maar toen ging mijn leven steeds dieper in het dagelijks leven en voel ik dat ik er steeds meer karma bij kreeg. Deze last begint zwaar te worden! Is het slechter geworden? Werd het oorspronkelijke karma gereinigd? Ik voel nog steeds dat ik een speciale missie in dit leven heb.

ANTWOORD: Lieverd, jij hebt inderdaad een speciale missie. Voor jou en vele anderen die zich zo kunnen voelen, luister: Verwar karma niet met de moeilijkheden van het leven. Karma is een imprint die helpt om lessen en passie in het leven te sturen. Als jullie dit ophelderen geven jullie jezelf toestemming om te veranderen.

Verandering betekent vaak een weder opbouwen van de funderingen van jullie leven en dit is een reconstructie. Dacht jij echt dat dit makkelijk zou zijn? Wij hebben jullie vaak verteld dat het werk nu begint en dat jullie het zijn die het “echte” werk doen.