Kryon: Vraag en Antwoord 511: Duister van de mensheid / 9 september 2015 / Lee Carroll

511: Duister van de mensheid
9 september 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
VRAAG: Lieve Kryon, ik wil graag iets ophelderen en ik ben niet boos, dus verwar dit alsjeblieft niet met boosheid. Jij zegt steeds dat er niet zoiets als een duistere bedreiging is en dat dit allemaal in onze eigen hoofden zit. Ja, inderdaad scheppen wij negatieve golfpatronen, en ja, zij beantwoorden aan angsten, maar dit is dan ook alles – de duistere energie is geschapen door de angst van vele mensen op de planeet en verschillende delen van het Universum.
Deze energie is niet omgezet en kan dus nergens heen.Het verzamelt zich. Heb jij er ooit over nagedacht dat als er genoeg negatieve energie zou zijn, die op de een of andere manier een bepaalde vorm van bewustzijn kan gaan hebben?
Neem mij alsjeblieft niet kwalijk als ik boos klink, het is alleen dat ik dit wil ophelderen. De enige manier om deze negatieve verzameling te vernietigen is om naar de kern van deze energie te gaan en er zoveel mogelijk heling en licht naartoe te sturen. Dit is mijn missie na de grote opwaardering en het eerste contact.