Kryon: Verhelderende Boodschap /18 september 2015 /Sabine Sangitar

Kryon:
Verhelderende Boodschap
18 september 2015 /Sabine Sangitar
Vertaald uit het Duits door Henk Steur
Mijn allerliefste familie,
Naar aanleiding van het snel veranderende gebeurtenissen in deze tijd stuur ik jullie vandaag deze informatie toe. Zo kunnen jullie beter begrijpen wat er op de Aarde (Solvana) gebeurt en wat dit allemaal betekent.

De Poorten van Lemurie, als een membraan, zijn al lang geopend. Dit laatste membraan van de Lemurische Poort valt steeds weer in elkaar en probeert zich dan moeizaam weer op te bouwen. De intervallen worden steeds korter. Er stroomt een onnoemelijke Liefdesenergie uit de Toren van Lemurie en die wordt opgenomen door het planeetbewustzijn. De collectieve machten reageren met bijzondere kracht en proberen alles om deze Liefdesenergie te bevechten. Er zal nu een tijd volgen die verwarring kan oplossen en er kan veel chaos ontstaan.  

Het kan leiden tot verdere diep ingrijpende transformaties zoals aardbevingen, vulkaanuitbarstingen en zeebevingen met tsunami’s. Onlangs waren er vulkaanuitbarstingen in Mexico en Japan, aardbevingen in Sicilië, ook in de buurt van de Etna, Japan en Istanboel, zware overstromingen in Japan, zandstormen in vele landen, een niet meer te stuiten Nieuwe-Tijdse volksverhuizing en nu de hevige aardbeving met tsunami in Chili.

Meer lezen >>>