Kryon Nieuwsbrief – We zijn krachtiger dan we denken.

6 januari 2023
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

We zijn krachtiger dan we denken

Beste Henk,

Laat dit een moment zijn waarop absolute genezing, biologische genezing plaatsvindt. Pijntjes, kwaaltjes, afwijkingen, dingen die niet helemaal kloppen, en ziektes die vervolgens worden weggenomen en verwijderd.

Je weet dat de meesters van weleer dit bij anderen in hun tijd deden, en sommige van die meesters zitten in het publiek.

Wist je dat? Dat kunnen zij nu ook. Daarom zijn ze hier.

Wat dit doet, is dat je hier langer op deze planeet blijft omdat je nodig bent. Begrijp je dit?

Dit is voor jou, en het is niet zo dat je je beter voelt of langer leeft omdat je dat wilt. Dit is zodat je je licht aan anderen kunt laten zien.

Je kunt ze hierover vertellen. “Wat is er met je gebeurd? Had je deze ziekte niet?” En je kunt zeggen: “Ik heb iets gevonden dat je moet weten. We zijn machtiger dan we denken”, en dan kun je verder gaan.

Dit is niet iets dat van enkelen is. Deze aflevering, je voelt je terwijl je in de stoel zit terwijl deze dingen nu gebeuren, is van iedereen, iedereen. Niet alleen degenen die naar dit programma kijken.

Iedereen die het beseft, iedereen die die consensusrealiteit heeft, die zegt dat deze dingen niet mogelijk zijn, kan afwijzen, dat is in jullie getraind. Jij weet beter. Jij ontvangt het. Dit is echt!

Dit is wat ik voor ieder van jullie wil.

Meer lezen >>>