Kryon nieuwsbrief – Een update van Lee Carroll.

 

7 maart 2023
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Een update van Lee Carroll

 Groetjes Henk,

Raad eens? Onlangs heeft mijn medisch team me verteld dat ik geopereerd moet worden. Concreet moet ik een coronaire bypassoperatie ondergaan.

Het is misschien interessant om te weten dat coronaire bypassoperaties een half miljoen keer per jaar worden uitgevoerd met een algemeen slagingspercentage van bijna 98 procent. Ik denk dat de reden waarom deze operatie zo gewoon is geworden, te wijten is aan het slechte dieet dat velen van ons in onze jeugd hadden. Nou ja, ik ben er in ieder geval vrij zeker van dat dat bij mij het geval is. Wie wist toen dat je niet drie keer per dag donuts kon hebben?

De operatie zal een paar weken duren om te herstellen en ik heb te horen gekregen dat ik niet mag reizen. Helaas heeft dit ertoe geleid dat ik het reizen naar de komende Lighthouse Retreat die in maart gepland stond, heb moeten annuleren. Monika en ik keken hier echt naar uit en we zijn teleurgesteld dat we het programma dat we hadden gemaakt niet kunnen presenteren.

Er vond echter een onverwachte welwillende verandering plaats in de vorm van Marilyn Harper en Joeaux Robey. Ze boden aan om hun geweldige leringen, informatie en channeling te presenteren aan degenen die zich hadden aangemeld, zodat het evenement kon doorgaan.

Marilyn en Joeaux hebben al meer dan tien jaar het podium met ons gedeeld en met ons naar vele plaatsen over de hele wereld gereisd. Marilyn channelt Adironnda en de Raad van Licht en de berichten zijn altijd zo vreugdevol en hartverruimend.

Toen ik Kryon hierover vroeg, was het antwoord dat ik kreeg zo geruststellend.

Meer lezen >>>