Kryon Nieuwjaars-channeling: 2021, het Jaar van Onthullingen

Kryon
Nieuwjaars-channeling:
2021, het Jaar van Onthullingen

1 januari 2021
Geplaatst: 16 januari 2021
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is niet alleen symboliek. De 1.1 is een nieuw begin. Er zijn meerdere manieren on de 1.1 te interpreteren. Een manier is deze: het is altijd hetzelfde meesternummer 11. En het cijfer 11 is inderdaad verlichting. Je zou dus kunnen zeggen dat elke eerste dag van het jaar, elke 11-gebeurtenis – als jullie die hebben – dezelfde soort energie zal hebben en dit zal een begin zijn….een nieuw begin. Het is een 1. Niet alleen een 1, het is een dubbele 1. Het is natuurlijk ook een meestergetal en dit betekent dat het een zeer belangrijk getal is. Het betekent verandering.

Dit afgelopen jaar 2020 is een jaar waarover wij steeds weer hebben gesproken. Mijn partner is hierover gevraagd en het gaat over hetgeen jullie kennen als “het virus!” Mensen in de toekomst zullen zich 2020 herinneren als een jaar waarin alles veranderde. Wij hebben jullie in het verleden in vele channelings verteld wat dit betekende en waarom het er was en waarom nu?

Wij hebben jullie ook uitgedaagd om hieraan te denken: dat dit virus, de manier waarop het werd behandeld en wat er gebeurde, echt misplaatst was. Er zijn hier al lange tijd virussen geweest en sommige daarvan waren heel actief en zeer gevaarlijk. Jullie hadden er een paar en kennen zelfs hun namen. Jullie hebben constant rond twintigduizend mensen die in de lucht vliegen en van land naar land gaan. Wat waren de kansen dat jullie nooit een pandemie zouden hebben?

Meer lezen >>>