Kryon intensieve Retraite – Banff, AB, Canada / Lee Carroll / 28 augustus 2020 / Geplaatst: 28 oktober 2020 / 8. De Cirkel van Twaalf. (Voorbeeld)

Kryon intensieve Retraite – 

Banff, AB, Canada 
Lee Carroll / 28 augustus 2020 
Geplaatst: 28 oktober 2020 
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur 
8. De Cirkel van Twaalf. (Voorbeeld) 
De energie is aanwezig, lieve mensen, gegroet….Ik Ben Kryon. 

Kom dichterbij terwijl ik jullie iets meer vertel over wat er op deze planeet aan de hand is en over wie jullie zijn. Niet lang geleden bracht ik een boodschap waarvan ik een deeltje ga herhalen omdat niet iedereen dit heeft gehoord. Hij gaat over een veranderende mens, met name een veranderende mens die door leven na leven is heen gegaan….degenen die oude zielen worden genoemd, hebben meer affiniteit, een betere mogelijkheid, een activering zou je kunnen zeggen, om te voelen wat ik jullie ga geven en dit is een kort voorbeeld van het gaan naar een hogere dimensie, een completere dimensionaliteit, een plaats….als jullie het zo willen noemen, waar jullie waarschijnlijk nog niet eerder zijn geweest.
Degenen die bovennatuurlijk bezig zijn, dat wil zeggen: degenen die spreken over dingen die verder gaan dan het fysieke, hebben vaak ervaringen gehad die jullie buitenlichamelijk noemen.