Kryon intensieve Retraite – Banff, AB, Canad / Lee Carroll / 28 augustus 2020 / Geplaatst: 15 oktober / 2. De Muur van het Verleden.

Kryon intensieve Retraite – Banff, AB, Canada 
Lee Carroll / 28 augustus 2020 
Geplaatst: 15 oktober 
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur 
2. De Muur van het Verleden. 
Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst 


In de rij van gebeurtenissen die zich nu wereldwijd voordoen…..waar bevinden jullie je op dit moment aangaande al deze dingen? Comfortabel? Angstig? Goed? Lerend?

Waar jullie je ook bevinden, lieve mensen, vertel ik jullie dat er attributen rondom deze dingen zijn die voornamelijk te maken hebben met jullie verleden en zij zijn de belangrijkste dingen waarover wij spreken, dingen die elke mens kunnen helpen om voorbij die barrière te komen, die jullie verleden is. Ik spreek nu niet over de dingen waarover mijn partner en ik eerder hebben gesproken…. Ik heb het over een paradigma dat totaal nieuw is. Ik spreek tegen oude zielen die je hele leven in het bovennatuurlijke, esoterische, waren. Ik weet dit! Sommigen van jullie werden hierin geboren en dit betekent dat jullie vanaf het begin de dingen niet geloofden die jullie werden verteld en daarom zijn sommigen van jullie niet eens welkom bij hun eigen familie….ik weet wie hier zijn. Ik weet dat sommigen van jullie onderweg beslissingen hebben genomen en inderdaad, er was een ander paradigma te zien. Misschien wel: “God IS groter” en jullie hebben de overgang gemaakt. Mijn partner is er een van want hij begon zijn reis rond zijn vijfenveertigste door de vraag te stellen: “Is God groter dan mij werd verteld?” Hij is dus door alles heen gegaan wat ik nu van jullie vraag: Hoe zitten jullie hierin?

Meer lezen >>>