Kryon Family Bulletin December 2018 Lee Carroll / 6 december 2018

December 2018
Lee Carroll
6 december 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur 
Groetjes, Henk! 
Ik heb zojuist een heerlijke reis beëindigd naar het grootse continent van Australië en ik schrijf dit in het vliegtuig richting huis. Vijftien uur is te lang om in een vliegtuig te zitten. (dus weten jullie hoe ik mij nu voel).

Hoewel wij verschillende Australische steden hebben bezocht was de channeling van Kryon gericht op onze connectie met Gaia en de energieën die daar zijn.
“Verbinden met de Aarde” is bijna een cliché in de bovennatuurlijke wereld. Kryon wil dat wij weten dat er veel meer in deze verbinding zit dan wij denken.
Er is feitelijk een energie in de planeet die een partner is van ons bewustzijn en die is werkelijkheid. De inheemsen werkten hiermee en hadden op vele manieren diepgaande verbindingen met de planeet. De uitnodiging is dus om te ontdekken wat deze communicatie-energieën werkelijk zijn en er een begin mee te maken om weer met hen te werken.
Kryon zegt dat de planeet erop wacht tot wij weer “terugkeren” naar deze communicatie. Het resultaat hiervan zal veel grotere wijsheid zijn voor ons allemaal.