Kryon: De Zoektocht naar Liefde / 4 oktober 2017 / Barbara Bessen

Kryon:
De Zoektocht naar Liefde
4 oktober 2017 / Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur
Lieve vrienden van de maandelijkse boodschappen!
De vraag waarom wij nu – en zowiezo – op Aarde zijn heeft ons allen steeds en steeds weer bezig gehouden. Wij keken naar binnen, dachten na en mediteerden, kregen geestelijke inspiratie en boodschappen en gingen onze weg van het ontwaken. En wij zitten er nog steeds middenin. Wij hebben veel gelezen, geleerd, en geoefend in het helen. Vele dingen begrijpen wij, andere dingen zeker niet en wij stelden vast dat het vele lezen ons uiteindelijk niet in de hemel zal brengen…… ik moet glimlachen want al deze dingen laat ik ook in mijzelf de revue passeren omdat ik, net als iedereen, ook op deze weg ben.
Ik zou er boeken over kunnen schrijven hoe het mij op deze weg is vergaan, Soms ging het goed, soms slechter, soms euforisch als ik weer een een herkenning kreeg of een spirituele stap maakte.
Wij probeerden steeds weer om ons interdimensionale been, zoals Kryon dit zo graag beschrijft, sterker te maken zodat wij beter met de dualiteit om kunnen gaan.
Als wij hier in Duitsland onze blik richten op de onlangs gehouden verkiezingen zijn wij ontzet, zelfs geschrokken, of zien wij de situatie met een interdimensionale blik die ons vertelt: Het heeft allemaal zijn eigen zin. En de verkiezing toont aan hoe het er in vele mensen uit ziet: onzeker, geïrriteerd door de situatie in de wereld en misschien ook wat nadenkend over de capriolen van het weer of bitter gestemd over de wereld der politiek.