KRYON: De afstemming van het menselijk naar het Goddelijk Bewustzijn. / 22 april 2016 / Barbara Bessen

KRYON:
De afstemming van het menselijk naar het Goddelijk Bewustzijn.
22 april 2016 / Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Als wij ervan uitgaan dat wij allen alle tijd op Aarde op zoek waren naar God, kunnen wij zeker aannemen dat wij vele oude imprints en overtuigingen van deze zoektocht naar God in ons dragen. Het is nu een goede tijdskwaliteit om je hiervan bewust te maken en indien nodig op te lossen. Laten wij even kort naar de woorden Religie en Spiritualiteit kijken. Wat betekenen zij als zij vrij vertaald worden? Religie kan men met her-verbinden vertalen. Het woord spiritualiteit betekent Geest, Adem, Ik adem.
Deze zoektocht naar her-verbinding met de Oer-geest, met de Oer-schepper, heeft al onze incarnaties doordrenkt. Of wij op zoek waren naar gemeenschap, naar een partner, naar zielsverwanten, of wij in de natuur rust en ontspanning zochten…. God of de Geest was ons doel. Of wij in de hemel een hoger blikveld wilden: ons streven was de her-verbinding met de Hoge Geest van Al Wat Is.
Als wij dit, ons leven bekijken kunnen wij vaststellen dat wij probeerden om contact te krijgen met de geestelijke wereld, naar de intuïtie te luisteren, ons buikgevoel. Aan alles ligt de poging en grondslag om het Hoger Zijn te bereiken en te doorvorsen.