Kryon Boek 6: Voorwoord en Hoofdstuk 1. 4 / Banff, Alberta, Canada Lee Carroll / Geplaatst: 31 januari 2018

Kryon Boek 6:
Voorwoord en Hoofdstuk 1. 4
Banff, Alberta, Canada
Lee Carroll
Geplaatst: 31 januari 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
ET’s.
Nu komen wij bij een interessant onderwerp. Wat gaan jullie doen met al die activiteiten rondom de Aarde? Wat gaan jullie doen met degenen die jullie ET’s noemen? Hoe past dit allemaal in elkaar? Zie je, er zijn er heel veel.
Ik wil jullie een voorbeeld geven van wat er juist nu op de planeet gebeurt – iets dat wij hebben verteld bij jullie wereldorganisatie. (VN) Deze planeet gaat voorwaarts naar een nieuw ruimtelijk gebied, een gebied dat een geleidende energie heeft waaraan door anderen meegedaan kan worden, zie je, en de meesten van jullie weten dit. Het universum wemelt van het leven! Wemelt van het leven! De gedachte dat jullie alleen zijn is komisch maar het is een onderdeel van jullie dualiteit om zoiets te denken. Sommigen van jullie zijn ontdaan door degenen die jullie zien. Jullie hebben gehoord van de donkere energieën en er is veel over geschreven.
Sommigen van jullie besteden al je tijd om met het potentieel van ‘hen van buitenaf’ om te gaan en jullie verbinden hen zelfs met jullie politiek. Hoe sensationeler jullie de studie maken, hoe opwindender het is.