Family Bulletin – September 2019 8 september 2019 / Lee Carroll

Family Bulletin – September 2019
8 september 2019 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Groetjes, Henk! 
Het is moeilijk om van je roze wolk af te komen en ik heb nog steeds heerlijke energie van onze reis naar Hawaii vorige week met ons grote aantal aanwezigen. Kauai was ontzagwekkend zoals altijd, maar de quality time die wij na afloop steeds met elkaar hadden, de ceremonies en elkaar leren kennen waren deze keer uitzonderlijk. 

Dit zal NIET de laatste keer zijn dat wij naar deze speciale plaats op Kauai gaan. Wij kijken alweer uit naar hetgeen wij in de toekomst kunnen doen en dat anders zal zijn, energetisch gezien opmerkelijk, en alles nog steeds binnen de schitterende Lemurische achtergrond. Hartelijk dank aan allen die hebben meegewerkt aan deze memorabele gebeurtenis. Jullie kunnen onze foto’s zien op de Kryon-pagina op Facebook en de channeling hear the audio channelling HERE horen.

Ik geef jullie niet vaak actueel nieuws van Kryon en er zijn deze maand twee gebeurtenissen die zowel de Kryon-organisatie als een belangrijk lid van het Kryon-team beïnvloeden – zij zijn beide prachtig nieuws over transitie en groei! Misschien hebben jullie ook zoiets in je eigen leven meegemaakt.

Allereerst: De Kryon-winkel heeft betere dagen gekend en ik ben mij hiervan bewust. Het duurt te lang om producten te vinden en hulp vragen is ook wat moeilijk gebleken. Misschien hebben jullie gemerkt dat wij onze winkel hebben gesloten als voorbereiding op een geheel nieuw management. Als wij heropenen zullen de dingen makkelijker gaan en zullen jullie je bestelling veel sneller kunnen ontvangen.