Family Bulletin November 2019 Lee Carroll / 9 november 2019

November 2019
Lee Carroll / 9 november 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
November uitgave

Groetjes, Henk! 
Prettig november! Als je dit leest zal ik weer in Zuid Amerika zijn om naar vier landen te gaan met verschillende leringen en seminars.
Argentinië is altijd prettig en wij hebben daar een grote familie lichtwerkers! Wij gaan dit keer ook naar Uruguay. Waar ligt Uruguay? Het ligt dichtbij Argentinië (een oversteek met de pont) en het heeft ongeveer dezelfde grootte als North Carolina. Wij zijn hier al een tijdje niet meer geweest en ik kijk ernaar uit om mij weer met dit land en zijn mensen te verbinden.
Mexico City staat ook al een tijdje op ons lijst om weer te bezoeken – wij zijn er sinds 2007 niet meer geweest. Wij gaan nu met een groter team en weten zeker dat het een grootse bijeenkomst zal worden.
Daarna gaan wij naar Peru. Een magische plaats met veel bovennatuurlijke activiteiten. Deze keer reizen wij met sjamaan en Andes-priester Nicolas Pauccar. Hoewel ik tot nu toe al vijf keer in Macho Picchu ben geweest kijk ik ernaar uit om dit met Nicolas te doen. Ik houd ervan om aan de voeten te zitten van inheemse meesters die zeer veel kennis hebben en ik zuig dit allemaal op!