Family Bulletin Maart 2019 / 2 maart 2019 /Lee Carroll Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Family Bulletin
 Maart 2019
2 maart 2019  /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk! 
Het is alweer maart en Kryon vertelt ons dat het een zeer belangrijk jaar gaat worden. Wij gaan ook een toename zien van mensen die aan onze seminars meedoen.
De meesten van jullie merken waarschijnlijk dat vele lichtwerkers alleen nog maar online gaan om op dit gebied te leren. Ik denk echt dat dit voor ons allemaal onvermijdelijk is omdat social media krachtig is en makkelijk bereikbaar. Het staat ook een verbinding toe met vele mensen tegelijk. Toch blijft het reizen van stad naar stad voor mij mijn basiswerk om daarmee zoveel mogelijk mensen de boodschappen te kunnen brengen. Ik vermijd daarbij het internet af en toe, ook al lijkt dit de toekomst te zijn.
Dit komt voor mij vanwege hetgeen Kryon mij heeft verteld: “OUDE ZIELEN HEBBEN HET NODIG OM ELKAAR TE ZIEN EN IN PERSOON TE ONTMOETEN. ER IS EEN SAMENSTROMEN VAN ENERGIE DAT GEWOONWEG NIET BEREIKT KAN WORDEN BIJ EEN ONTMOETING OP HET INTERNET!” In dit belangrijke jaar denk ik dat het inderdaad nodig is om samen te komen en elkaar te omhelzen, te lachen en met elkaar te spreken. Dit is altijd mijn manier geweest maar in dit jaar lijkt dit nog belangrijker dan anders!


Meer lezen >>>