Family Bulletin Juni 2019 / Lee Carroll /6 juni 2019

Family Bulletin Juni 2019
Lee Carroll /6 juni 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Groetjes, Henk! 
Deze maand wil ik een lid eren van het oorspronkelijke Kryon-team waarnaar velen hebben gevraagd. Peggy Phoenix Dubro is de oprichter en beheerder van de EMF Balanstechniek, een systeem betreffende de menselijke energie die wereldwijd wordt toegepast. Wat de meeste mensen niet weten is dat zij het eerste teamlid was dat meeging met de reizen van Kryon in 1997. Het waren Jan Tober, Peggy Dubro en ik die naar Australië gingen – mij eerste reis overzee! Sinds die reis heeft zij met ons de wereld bereisd – tot zij daarmee een paar jaar geleden stopte. Wat is er gebeurd? Waarom stopte zij? Geeft zij nog steeds les? Waar is zij? Het is een diepgaand verhaal van moed en overwinnen, en ja, zij is er nog steeds!
Dingen kunnen op slag omkeren, zoals men zegt, en een aantal jaren geleden kreeg Peggy’s man, Steve, grote medische problemen. Dit werd steeds erger totdat werd verwacht dat hij zou gaan overlijden. Toch bleef hij leven (Hiep hoi) door de ongelooflijke zorg van Peggy en anderen om hem heen en hij is er vandaag nog steeds. (tegen alles in!)
Toch was zij hier dag en nacht mee bezig en Peggy moest direct haar reizen tot nul beperken en thuisblijven in Sedona, Arizona. Zelfs tot op vandaag gaat zij door met hem te verzorgen en is zij vrijwillig gestopt met reizen.