Family Bulletin Juli 2019 / 17 juli 2019 /Lee Carroll

Family Bulletin Juli 2019
17 juli 2019 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Groetjes, Henk! 
  
Ik heb expres even gewacht met dit bulletin tot midden juli omdat ik wilde wachten en bij wilde komen van de verbazingwekkende ervaring die wij hadden bij Mount Shasta.
Soms horen wij over mensen die een “bergtop-ervaring” hebben gehad en dat is een ervaring – een persoonlijke openbaring – of een emotionele weerspiegeling als je op de top van een berg staat.
Wij hadden ook zo’n voorbeeld want zitten aan de voet en staren naar de berg gaf velen dezelfde ervaring, en meer.
Er werd ons verteld dat het Shasta-idee een kort maar hevig plan was, maar samen met Elan Cohen van Shaloha productions, besloten wij om drie complete seminars te hebben aan de voet van Mount Shasta die de volle twaalf dagen zouden duren. Tussen de pittoreske en eigenaardige stadjes van Mount Shasta en McCloud waren dit intensieve channeling-seminars met vele gast-channelaars en ook een tweedaagse Lemurische-Wiel-van Lering-workshop.
Hoe compleet de presentatie van deze seminars ook was, de berg en de omgeving waren de echte sterren. Al jarenlang heeft Mount Shasta op de “energiekaart” van speciale esoterische plaatsen op de planeet gestaan. Mount Shasta heeft het aanzien van een van de meest geheiligde bergen ter wereld. Het wordt gezien als een mogelijk inheems Amerikaans cultureel werelderfgoed en staat op de Nationale lijst van historische plaatsen. Hij was meer dan 7.000 jaar geleden al heilig voor de omwonenden en het was verboden om de berg te beklimmen.


Meer lezen >>>