Family Bulletin Januari 2019 / Lee Carroll / 31 januari 2019

Family Bulletin

Januari 2019
Lee Carroll
31 januari 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Globale Opwarming of
Mini IJstijd?   

 Groetjes, Henk! 

Hopelijk zijn velen van jullie op het Noordelijk Halfrond in staat om warm te blijven! Mijn land ziet nu het begin van de weersveranderingen die zich steeds weer voordoen. Dit “absurd koude weer dat nooit eerder werd gezien” hebben wij nu. (CNN)
De meest controversiële boodschap van Kryon blijft die over de weersverandering. Al meer dan tien jaar heeft hij verteld dat “de kou eraan komt!” Het meest controversiële is dat deze informatie dwars tegen het verhaal van de globale opwarming ingaat”. Kryon is een “milieu-man” en heeft ons vaak verteld dat wij de luchtverontreiniging tegen moeten gaan omdat wij onszelf doden. Hij vertelt ons ook dat de planeet zal overleven….met of zonder ons.
ASHEVILLE, NC – 2008: “Jullie zitten in een watercyclus die diepgaand is samengesteld om een mini-ijstijd te scheppen. Dit kan voor jullie vreemd lijken dat het eerst heet wordt voordat het koud gaat worden, maar als jullie naar jullie geologie willen kijken zullen jullie bemerken dat precies hetzelfde al eerder is gebeurd.”


Meer lezen>>>