Family Bulletin Januari 2019 Lee Carroll / 17 januari 2019

Family Bulletin
Januari 2019
Lee Carroll / 17 januari 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Doe mee met Kryon’s Kauai Avontuur!  
Aloha Henk! 
Het is tijd om terug te gaan naar Hawaii voor alweer een Kryon-avontuur en ik wil iets zeer persoonlijks met jou delen. Deze door de jaren heen geregelde excursies naar Hawaii zijn voor MIJ! Ik ging er voor het eerst heen toen ik veertien jaar oud was met de ss Lurline! Dit schip werd in 1931 gebouwd (gaap) maar dat is niet het jaar waarin ik er naartoe ging. (voor het geval jij gaat rekenen)
Toen wij aanmeerden in Honoloeloe bij de beroemde Alowa Tower (die is er nog steeds voor cruiseschepen) zag ik de heuvels en de regenbogen en liepen de tranen over mijn wangen. Ik was met mijn oudere zus Shirley en zij vertelde mij later dat de tranen die zij zag met mijn beginnende pubertijd te maken had, samen met de typische symptomen daarvan. Maar op de een of andere manier wist ik, zelfs op deze leeftijd, wel beter. Er was iets veel krachtigers aan de hand.
Bijna 50 jaar later gleed het schip tegen zonsondergang zachtjes in de haven van Nawiliwili harbor (Kauai). Ik zat alleen op de boeg van het schip. Ik was even ontsnapt aan de groep Kryon-reizigers en -collega’s en luisterde naar de stilte van de zee terwijl het schip de oever naderde. De altijd aanwezige zachte wind blies door de bomen op het strand terwijl wij zachtjes en voorzichtig voorbij gingen aan de schijnbaar zeer heilige gedeelten van de kust.


Meer lezen >>>