Family Bulletin Augustus 2018 / Lee Carroll / 23 augustus 2018

Family Bulletin Augustus 2018
Lee Carroll
23 augustus 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
  

Groetjes, Henk! 
Kryon Epische 2019 Reis naar Egypte
Ik denk dat een van de meest opwindende reisavonturen die wij ooit hebben gehad met een Kryon-groep, de reis naar Egypte in 2017 was. Ik wist echt niet wat ik ervan kon verwachten omdat ik daar nog nooit was geweest.
Allereerst ben ik eraan gewend dat Shaloha Producties de dingen regelt en ik was dus niet verrast dat wij eersteklas reisden. De Nijl-rivierboot was een van de beste die wij konden boeken. Deze boten zijn echt luxueus en zij zijn als eersteklas hotels die met je meegaan, waar je ook naartoe gaat – zeer veilig en heerlijk eten, elke dag weer. De paar hotels waar wij verbleven waren ook helemaal top!
Wat mij werkelijk verbaasde was dat Elan ook privétijd voor onze groep had ingepland om bijvoorbeeld naar de zeer populaire en beroemde Tempel van Isis te gaan, de Tempel van Horus, Karnac en de Schrijn van Sekhmet, de Sfinx en de Grote Piramide, inclusief de Koningskamer. Ik bedoel… alleen met onze Kryon-groep. Ik zal het channelen op deze private plaatsen nooit vergeten waardoor wij de grote historie in ons konden opnemen zonder door een massa mensen gestoord te worden.

Meer lezen >>>