Family Bulletin April 2019 / 7 april 2019 / Lee Carroll

Family Bulletin April 2019
7 april 2019 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Groetjes, Henk! 
Ik ben van gedachten veranderd! 
Wat nu volgt is NIET politiek! Toch zullen sommigen, wat ik ook zeg, dit wel zo opvatten. Ik heb nooit commentaar op politieke zaken behalve degene waar Kryon over spreekt aangaande het bewustzijn en de manier waarop de regeringen op een dag zullen veranderen. Ik respecteer echt de meningen van lichtwerkers ongeacht hun politieke inzichten.
Afgelopen maand hadden wij tijdens de weekend conferentie in North Carolina de normale zondagse “vraag-en-antwoord sessie met Lee.” Dit is een moment waarop toeschouwers mij alles kunnen vragen met betrekking tot wat Kryon heeft gezegd en ook om mijn persoonlijke ideeën te vertellen die zijn gebaseerd op de informatie van Kryon. Een van de dames in het publiek vroeg: “Denk jij dat Marianne Williamson tot president gekozen kan worden?” Mijn onmiddellijke en directe antwoord was: “Nee. Onmogelijk!”
Mijn snelle reactie had niets te maken met politiek maar was eerder gebaseerd op hetgeen wij allen al tientallen jaren ervaren op het slagveld tussen licht en donker en de manier waarop vele kiezers gewoonweg zeggen: “Weg met haar!” omdat zij een goeroe is van de Nieuwe Tijd vanwege haar vele boeken over liefde en wonderen en haar betrokkenheid bij een geloof waarvan vele mensen denken dat het gek is. Ik zag voor mijn geest direct iets waarvan ik mij nu realiseer dat het mijn eigen vooroordeel was. Ik was bang voor haar; zelfs met de hulp van Oprah!

Meer lezen >>>