Family Buletin: Een Kryon Seminar EN Pijnappelklier-tonen in het verbazingwekkende Rila Gebergte! / 22 maart 2019

Een Kryon Seminar EN Pijnappelklier-tonen in het verbazingwekkende Rila Gebergte!
22 maart 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Groeten, Henk! 
   
Bulgarije is voor mij geen raadsel. Ik ben daar al twee keer geweest om Kryon seminars te geven en te genieten van de prachtige steden in dit land.
Toch is dit de eerste keer dat wij een grote meerdaagse gebeurtenis hebben in combinatie met een Pijnappelklier-koor. Waarom is dit zo bijzonder? Lees verder.
De reden waarom dit speciaal is, is dat Kryon vlak voor 2012 de berg Rila in Bulgarije aanwees als een van de twaalf pieken van de planeet. Dit betekent dat dit een van de plaatsen is waar de Pleiadiers meer dan 200.000 jaar geleden landden en begonnen aan het werk om ons dualiteit te brengen, vrije keuze en geheiligd DNA met 23 chromosomen. Raad eens waar het koor en de Kryon seminars gehouden zullen worden? Vlak naast de berg Rila!
De berg Rila is de hoogste berg in Bulgarije en de Balkan en is ook beroemd vanwege de 7 Rila-meren die vlakbij zijn. Wij denken dat de berg heel belangrijk is voor het werk met de Pijnappelklier-tonen en ook een geweldige plaats zal zijn om twee Kryon-seminardagen te houden.