Kryon Buitenaardse Broeders en Zusters

Kryon

Buitenaardse Broeders en Zusters

Door Barbara Bessen
4 oktober 2022
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve vrienden van de maandelijkse boodschappen!

De wens om me open te stellen voor de “normale” media om informatie te krijgen, neemt voor mij steeds meer af. Ligt dat aan mij? Ik voel in mezelf, in mijn eigen waarheid, dat veel van de informatie die is gepubliceerd onnauwkeurig is. Het past niet in mijn innerlijke, gevoelde wereldbeeld. Ik heb in lange tijd niet zoveel nee’s gevoeld als nu.

Een onderwerp hield me jaren geleden heel wat bezig: wat leeft er nog meer om ons heen? Nadat ik veel had geleerd van de entiteit Kryon (hij was mijn eerste “werkgever”) en ook uittredingsreizen en bewustzijnsreizen ondernam, werd mijn nieuwsgierigheid en dorst naar kennis voorlopig bevredigd. Er is veel te doen hier op de driedimensionale Aarde, realiseerde ik me. Daarom zijn velen van ons hier.

Nu denk ik vaak bij mezelf hoe het verder gaat met de anderen die we met de ogen van buitenaf niet zien (hoewel veel mensen melden dat ze dit ook hebben meegemaakt)?

Ik dacht dat ik Kryon zou kunnen vragen om ons iets te vertellen over wat we kunnen verwachten.

Ik wens jullie een fijne oktober

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen

Kryon Channeling oktober 2022 “Buitenaardse broeders en zusters”

Gegroet, beste vrienden, Ik Ben Kryon van Magnetische Dienst. Het is zoals altijd, nietwaar? Je verheugt je wanneer hoger vibrerende wezens je bezoeken en je kunt jezelf onderdompelen in hogere energie. Je houdt van de geur van thuis. Dat begrijp ik heel goed. Zeker in deze zeer verwarrende tijden. U vraagt ​​zich waarschijnlijk steeds weer af: wat is waar over de informatie die u kunt lezen en horen? Van binnen heb je vaak het gevoel: Dit is niet waar. Vertrouw op je gevoel Het is goed om over het algemeen een beetje of meer geïnformeerd te zijn als je wilt over wat de zogenaamde normale realiteit op dit moment uitdrukt. Het bloeit, zoals jij het noemt. Ik knik. Maar deze bloesems zijn omwegen, wat denk je? Ze leiden waarschijnlijk niet tot vrede. De vraag die velen zich stellen, omdat de kritiek steeds sterker wordt: Hoe moet dit leiden tot vrede? Het lijkt meer op het slijpen van de messen. Ik ben het met je eens. Wij hier in de hogere vlakken spreken van ratelen. Maar deze rammelaar is extern. Waar gaat het eigenlijk om, is de belangrijke vraag? Als je je blik een beetje naar boven of naar de echte buitenkant richt, zul je een heldere planeet zien die zich klaarmaakt voor zijn nieuwe pad dat hem een ​​​​beetje verder naar huis zal brengen. Een planeet die zich verheugt in de mensen die steeds meer ontwaken, stukje bij beetje eigen verantwoordelijkheid nemen en hun leven in eigen hand nemen. Dit gebeuren laat ook zien dat er waarschijnlijk andere onzichtbare wezens zijn die hieraan deelnemen. Maar wie is dat? In overeenstemming met het plan van de ware Galactische Federatie zijn velen van degenen die zich hier duizenden jaren geleden vestigden, of die gebeurtenissen vanuit onzichtbare rijken gadesloegen en leidden, vertrokken. De families en groepen die hun verlangens duizenden jaren lang hebben uitgevoerd, hebben de touwtjes in handen en houden stand. Deze houding wordt een beproeving. Maar meer voor zichzelf. Als een persoon zijn vuurtorenfunctie heeft herkend, namelijk het innerlijke licht van de Gouden Engel naar alle kanten naar buiten te dragen, hebben lager vibrerende wezens verloren. Het is de oude strijd van licht en duisternis. Maar denk eens aan het verhaal over de kamer die donker is en als je erin gaat wordt het lichter. De duisternis heeft geen macht om het licht te weerstaan. Nu is de tijd gekomen waar we het al zo lang over hebben gehad. Je eigen kracht en verantwoordelijkheid. Je kunt alleen voor jezelf beslissen, niet voor anderen.

Meer lezen >>>