Aartsengel Uriël: Het Is Een Grote Wereld

Aartsengel Uriël: Het Is Een Grote Wereld

Gechanneld door: Kerstin Eriksson – 25 Februari 2023

Ik ben Uriël en ik wil graag zeggen: wat jullie ook denken of voelen, ik hou nog steeds van jullie!

Ik werk over de hele wereld waarin jullie leven. Elk stukje land is mijn werkterrein.

Ik ken elk steentje, elk blad en elke hoek van het zonlicht dat op jullie schijnt.

Alles is een kwestie van perspectief, wat je echt kunt doorgronden en je armen omheen kunt leggen en over kunt redeneren.

Als je daarboven vliegt in een vliegtuig of met je vleugels en je kijkt naar beneden en ziet verschillende dingen gebeuren, zul je bepaalde gevoelens hebben, omdat je er geen deel van uitmaakt, omdat je het perspectief hebt van het kijken van bovenaf.

En wanneer je echt diep in Moeder Aarde bent, ben je heel dicht bij haar, en de kern van het leven op Aarde, want alles begint in het centrum en gaat naar buiten.

En vanuit het centrum krijg je een heel ander perspectief op wat er gebeurt, omdat je in deze positie eigenlijk midden in de dingen staat. Hier voel je alles. En je kunt niet ontsnappen aan alle verwoestende dingen die Moeder Aarde voelt, noch kun je oogkleppen opzetten.

De waarheid is dat jullie Moeder Aarde alles voelt. Ze weet alles.

Ze kent zelfs jou, en ze houdt heel veel van je.

Ze weet eigenlijk alles over jou.

Ze weet wat je voelt en ze geeft veel om je. Ze weet wanneer je gelukkig bent en ze weet wanneer je verdrietig bent.

Ze houdt van iedereen en hoe komt het dat ze van iedereen houdt als ze door sommigen zo gekwetst, gebruikt en gemarteld wordt?

Zij weet in wat voor duisternis velen leven.

Zij weet dat iemand die nog niet ontwaakt is, niet kan begrijpen dat zij een levende, ademende ziel is.

Velen leven nog steeds in de “tunnel”. Ze weten niet eens dat het een tunnel is. Ze denken dat hun hele leven in orde is zoals het zou moeten zijn.

Maar wanneer je ontdekt dat er een deur in de tunnel is, begrijp je eerst niet dat je de deur kunt openen, je denkt gewoon, wat is dat?

Hou alsjeblieft van degenen die nog niet begrepen hebben dat ze de deur kunnen openen, en stap uit in het volle leven, in het leven van geloof hoop en liefde samen met Moeder Aarde.

Het gaat er niet om een ruimteschip te vinden. Het gaat er niet om dat je op zoek gaat naar verschillende soorten buitenaardse wezens.

Het gaat over niet omhoog kijken. Niet omhoog kijken naar een schip, of een wolk, of een stralende ster aan de hemel.

Het gaat over kijken naar binnen. Het gaat over kijken in je eigen hart en je realiseren dat het gaat over kijken naar haar, je Moeder, onze Moeder, haar voelen, naar haar luisteren.

Het maakt niet uit of je 1000 buitenaardse ruimteschepen in de lucht ziet, als je niet eerst van haar houdt. Zij, jullie Moeder is waar jullie voeten zijn. Zij, je Moeder Aarde is wat je alles geeft wat je nodig hebt.

Zijzelf is een buitenaards wezen, uit het Universum, gebouwd door verschillende scheppers uit verschillende delen van het MultiUniversum. Jijzelf bent een galactisch wezen, jij leeft ook in het Universum.

Maar waarom is naar de hemel staren belangrijker dan de grond?

Moet je niet van de grond houden? Moet de grond niet de heilige grond zijn?

Begin alsjeblieft waar je staat. Begin alsjeblieft met wie je alles geeft.

Uit het tunnelleven stappen is beseffen dat je leven niet lineair is.

Eruit komen betekent ontdekken dat het leven rond is, en dit is wat je moet omarmen. Geef jezelf een grote liefdevolle knuffel en hou van het feit dat je nu een ambassadeur bent van de Aarde, je Moeder.

Met de kennis van haar, je Moeder, is het natuurlijk oké om ’s nachts naar de sterren te kijken, maar nu in het besef dat je geworteld bent in de mooiste schepping van het Universum.

Door te aanvaarden dat je in een grote mooie wereld leeft, en dat je zelf even mooi bent, zal de planeet voor jou levendiger worden.

Help haar, bescherm haar, heb haar lief, kom voor haar op!

Wanneer je jezelf helpt, wanneer je jezelf beschermt, wanneer je van jezelf houdt en voor jezelf opkomt en tegelijkertijd de hele mensheid en Moeder met al haar koninkrijken als Dierenrijk, Plantenrijk, Mineralenrijk helpt, zul je de ware hartsverbinding vinden, het anker van de liefde, dat je leven de moeite waard maakt.

Wanneer alle kleuren tot leven komen, en wanneer je diep in je hart de vreugde voelt dat alles verbonden is, en dat je eigen aandeel daarin belangrijker is dan ooit, dan zul je beginnen te glimlachen.

En je zult niet alleen glimlachen, je zult ook het liefdeslied van je hart zingen voor haar, je Moeder Aarde, terwijl ze je in haar armen verwelkomt.

Ze loopt altijd naast God…

…en God loopt altijd naast je, wil je hand vasthouden, en zij, Moeder Aarde, Gaia, loopt aan de andere kant van je, wil ook je andere hand vasthouden.

Als je wilt kun je ze allebei in je handen houden, en dan is de cirkel rond, een perfecte samenwerking van liefde.

Het is een grote wereld, en toch overwint de liefde alles.

Alles moet in evenwicht zijn. Aarde en Hemel. Een perfecte match! Yin en Yang. Nacht en dag!

Ik ben Uriël en ik hou zielsveel van jullie.

Kanaal: Kerstin Eriksson

Veraling: wakkeremensen.org