Aartsengel Michaël: zonsondergangen en zonsopgangen

Aartsengel Michaël: zonsondergangen en zonsopgangen

Gechanneld door: Kerstin Eriksson – 3 april 2023

Hallo mijn dierbare geliefden, ik zal spreken over wat er aan de hand is. Lang geleden was er een natuurlijk ritme. En nu deze keer, volgens exact dezelfde tijdlijn, zijn er toebrengende delen in deze tijdlijn, waardoor het beeft en niet meer zo sterk is.

Een tijdlijn is een levend wezen.

Tijd is een element.

Als je van tijd houdt, help je het!

Je zult de tijd genezen met jouw liefde!

Er zijn natuurlijk veel tijdlijnen, en in welke je ook zit, je zult iets belangrijks leren.

De natuurlijke weg is de liefdesweg!

Alles wat niet van liefde is, zal een tijdlijn doen trillen, verdorren en langzaam oplossen.

Je hebt een persoonlijke tijdlijn en ook volgens wat je hier op aarde wilt bereiken.

Een steen heeft zijn eigen tijdlijn waar hij op een strand ligt waar de golven het voor elke golf een beetje gladder maken.

Een berg heeft zijn eigen tijdlijn omdat hij na lange tijd hoog staat, hij zal in zijn eigen tijd langzaamaan kleiner en ronder worden en uiteindelijk zullen het kleine steentjes zijn op een strand ergens…!

Het draait allemaal om tijd!

Een mier heeft zijn eigen tijdlijn! Een leeuw heeft zijn eigen tijdlijn. Een schildpad!

Een boom heeft zijn eigen tijdlijn en ziet er totaal anders uit dan een dier of een berg of een steentje op het strand.

Een boom houdt eigenlijk tijd vast! Een boom bevat informatie! Als een levend boek, een bibliotheek!

Een boom houdt water vast dat zo kostbaar is!

Jij houdt ook water vast!

Je bent ook houder van een tijdlijn, jouw eigen unieke!

Jij bent ook een bibliotheek, je draagt het in je dna van je lichaam maar het is verbonden met je ziel, en het smelt samen met de straal van liefde.

Dus geloof alsjeblieft in het belang van liefde!

Hak geen boom om! Laat het leven! Het slaat wijsheid voor je op!

Bomen zijn antennes die ook in contact staan met het omringende universum. Het is nooit zomaar een boom, een struik of gewoon maar een kerstboom. Houd ervan en houd het in leven, doe het op een andere manier, respecteer het leven dat het heeft. Hou ervan!

Houd van jezelf en je speciale code die je draagt! Jullie hebben allemaal speciale unieke codes die je hier kunt gebruiken en waarmee je je liefde kunt verspreiden.

Want elke zonsondergang en elke zonsopgang worden jullie codes vernieuwd, omdat elke nieuwe dag nieuw is en nooit eerder heeft bestaan.

Jullie wonen in een planetarium en alles hangt aan elkaar, waardoor een lied ontstaat, jullie speciale melodie. En ik kan al jullie tonen horen die de meest ongelooflijke muziek maken!

Hoe meer je van je code en je deuntje houdt, des te prettiger voor het oor en het hart om naar te luisteren, maar alles op zijn tijd, want het gaat allemaal om leren.

Alles draait om leren jezelf toe te staan, te zijn, jezelf volledig te accepteren als een liefdeswezen, wat je ook doormaakt in je leven.

Ik was ooit ook jong in mijn leven en mijn deuntje was in het begin niet zo mooi om naar te luisteren. Hoe meer ik op mijn deuntje oefende en mezelf leerde over mij, wie ik ben, hoe meer ik mijn deuntje op mijn speciale manier kon spelen, de unieke gelukkige manier, zoals ik mezelf eindelijk begreep.

Niemand anders kan weten wie je bent dan jijzelf. Jij speelt je deuntje, zoals alleen JIJ KAN. Zie jezelf als een instrument. Eerst zie je het niet eens en begrijp je dat het er is. Dan observeer je het, je ontdekt het, maar je weet niet waar het voor dient. Dan pak je het na een lange tijd op en onderzoek je het, en je probeert erachter te komen wat het is, en je moet er heel langzaam over leren zoals het zelf is.

Dan zul je er je plezier in vinden door op je instrument te beginnen spelen, en hoe meer je ontspannen bent en vertrouwen hebt in je eigen mogelijkheden om jezelf te verkennen, hoe meer en meer je voorgefabriceerde ideeën over hoe alles moet worden loslaat. .

Er zijn geen spelregels. Er zijn geen exacte lessen om te leren wie je bent, de waarheid is dat er alleen je eigen liefde en toewijding aan jezelf is.

Je bent een lichtwerker, een liefdeswerker op Aarde. Je hebt alle uniekheid, want niemand is precies hetzelfde. Je hebt je tijdlijn en je codes en je deuntje en melodie. Dus vrolijk op en heb plezier, maak van je eigen leven een genot voor geliefden, en maak je niet zo veel zorgen.

Je weet dat zorgen, en angsten en andere emoties je lucht vertroebelen, waar je je aandacht op richt, zal groeien.

Dus ga in de liefde en blijf daar en dan zal het groeien. Het is jouw eigen keuze! Ik ben bij je als je me nodig hebt, en je kunt me elke vraag stellen wanneer je maar wilt.

Ik houd van jullie

Aartsengel Michaël

Kanaal: Kerstin Eriksson

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org