Aartsengel Michael: Wees Trots Op Jezelf En Je Unieke Voetstappen

Aartsengel Michael: Wees Trots Op Jezelf En Je Unieke Voetstappen

Gechanneld door: Kerstin Eriksson 17 November 2022

Ik ben Michael en ik houd van jullie!

Er zijn dagen waarop je denkt, waar ben je Michael? Waar zijn de engelen? Hebben ze me laten vallen? Me in de steek gelaten? Denken ze dat ik niet goed genoeg ben en hebben ze iemand anders gekozen?

Je hebt geleerd dat je een lichtwerker bent, een gehoorzame liefdeswerker uit de hemel en dat is precies wat je bent!

En nee, we hebben niet iemand anders gekozen waarvan jij misschien denkt dat die beter is dan jij. Nooit!

Dat zouden we NOOIT kunnen doen! En waarom?

Jij bent onvervangbaar! Niemand anders kan precies doen wat jij kunt!

Niemand anders heeft jouw vermogen, jouw persoonlijke weten, jouw unieke zijn.

Jullie zijn geen klonen van elkaar.

Jullie lijken dat keer op keer te vergeten. Niemand anders kan doen waarvoor jij hier op aarde bent gekomen. Niemand.

Jouw eigen leven. Dit is waar het begint. Niemand anders heeft jouw leven geleefd. Dus, niemand anders dan jij is meester over JOUW leven.

Wanneer je in een leven op Aarde bent geboren, belichaam je een matrix van omstandigheden. Je erft een lichaam met verschillende biologische imprints. Jij moet je lichaam en alle gevoelens die daarbij horen meester worden.

Jij moet meester over jouw leven worden, jij moet begrijpen wat je bij iedere stap onderweg doormaakt. En dat is waarover jij je eigen meester wordt. En niemand anders kan dat doen.

Wanneer je in de hemel besluit dat je op Aarde wilt gaan leven en leren en ook als de lichtwerker die je bent om in liefde te verbinden en liefde te verspreiden, neem je een gigantische taak op je.

Allereerst moet je leren omgaan met het leven en de familie die je hebt gekozen om in geboren te worden, vaak om er licht en liefde te brengen.

Vervolgens moet je volwassen worden. En beseffen dat je inderdaad een Licht- en Liefdeswerker bent. Dus moet je om te beginnen al je angsten en trauma’s doormaken om buiten jezelf te kunnen werken.

Je moet jezelf aan je eigen schouders optrekken terwijl je ligt. Zoals ik al zei is het een zware taak.

Maar jij kent dat, je hebt het eerder gedaan. Je hebt vele levens op Aarde geleefd. En vertrouwen is jouw teken. Jij hebt het grootste vertrouwen. Anders zou jij jezelf niet keer op keer op kunnen trekken.

En het is het goede vertrouwen waar je in gelooft. Het vertrouwen dat altijd samenwerkt met hoop en liefde en ook met dankbaarheid, goedheid en vreugde. In feite belichaam jij deze energieën.

Jij bent uniek! Niemand heeft dezelfde stappen gezet als jij. En niemand anders kan de meester zijn die jij bent.

Wij, de engelen, kunnen nooit het werk dat jij doet aan een andere lichtwerker geven. Dat is onmogelijk.

Alle ellende, al het negatieve, alle ongemak, alle trauma’s die je bent tegengekomen en waardoor je werd opgeslokt en die je vervolgens hebt doorleefd en waar jij weeruit bent gekomen, hierin ligt jouw meesterschap. Dit is het materiaal waarmee je andere zielen kunt helpen.

Als je arts bent, moet je eerst ziek zijn en dan beter worden om te weten waar je mee van doen hebt.

Als je advocaat bent, dien je eerst persoonlijk onrechtvaardigheid te hebben ervaren om de noodzaak voor een advocaat te kunnen begrijpen.

Begrijp je wat ik zeg? Je kunt nooit iemand helpen als je geen persoonlijke ervaring hebt met die materie. Dat is onmogelijk.

Soms hecht je waarde aan een titel van een universiteit, maar waar brengt wat je leest in boeken je? Wat je in een boek leest geeft je een idee van dingen, maar het biedt je nooit het hele plaatje.

De Ware Universiteit van de Aarde, leren door leven, is de ultieme plek om te studeren. Kijk nooit neer op jezelf als je de school van het leven, jouw leven, hebt gevolgd. Dat is niet minder dan welke diploma’s of titels van welke universiteit ook.

Vraag je huisarts: “Bent u zelf ooit ziek geweest?” Vraag je advocaat: “Bent u ooit onrechtvaardig behandeld? VRAAG HET!

Vraag het hun, iedereen die je ontmoet, stel hun vragen om meer te weten te komen over degenen waarin je besluit je vertrouwen te stellen.

Heb jij vertrouwen in titels, een diploma of een dure opleiding? Of vertrouw je op je intuïtie, je hart en een persoonlijke band en een persoonlijke ervaring?

Wie vertrouw jij? Stel vragen en laat hen over zichzelf en hun persoonlijke ervaring vertellen. De diploma’s die ze je willen laten zien betekenen niet zo veel. Iedereen kan een boek lezen en voor een examen studeren en goede cijfers halen.

Stel vragen zo dat je hun hartverlangen kunt voelen. En dan is het aan jou om een keuze te maken. Wil je een dokter bezoeken die nooit ziek is geweest? Nooit ziek, nog niet een dag? Heeft deze dokter voldoende empathie? Kan deze dokter zich tot jou verhouden?

Als je naar een healer gaat moet zij begrijpen hoe het voor jou is. De eerste taak van een healer is altijd zichzelf genezen. Een ware healer dient allereerst te weten hoe het is als je aan de andere kant van de heling staat. Anders … hoe kan zij healen als ze er niets vanaf weet?

Persoonlijke ervaring, geliefde, is alles waar ik het vandaag over heb en het is van het allergrootste belang.

En hetzelfde gaat op voor alle beroepen. Stel vragen. Een vraag stellen betekent dat je geïnteresseerd bent. Dat je betrokken bent. Maar veel ‘professionals’ verstoppen zich achter de ‘juiste’ opleiding, een ‘goede’ universiteit, de ‘perfecte’ titels, het ‘beste ‘ diploma.

Je moet leren daar dwars doorheen in de harten van mensen te kijken; wat gaat er schuil achter al die diploma’s en titels?

Je moet absoluut leren om niet meer op jezelf neer te kijken!

Je hebt inderdaad op Aarde rond gelopen en gestudeerd aan de school van het Leven, waar geen diploma’s worden uitgereikt, noch titels worden toegekend, noch een prijs wordt uitgeloofd.

Maar God gaat altijd met je mee, evenals de belichaming van Gaia en ze weten allemaal van jou af!

Alsjeblieft, geliefde, wees trots op jezelf en op je leven, en op alle stappen die je hebt gezet of ze groot of klein of wat ook waren; het waren de stappen die JIJ hebt GEZET en alles wat je hebt geleerd komt door al die stappen die je hebt gezet.

Ik wil eigenlijk dat je je voeten prijst en van ze houdt omwille van iedere stap die ze voor jou hebben gezet.

In onze ogen zien we jouw stralende licht, de prachtige kleuren die inderdaad jouw titels, jouw diploma en alle bevestiging van je harde werken zijn.

Houd van jezelf en wees dankbaar dat God je voor 100 procent kent, en ieder ander in de hemel kan jou zien voor wie je werkelijk bent; jouw kleuren en licht en patronen onthullen jou helemaal.

Jij belichaamt dit unieke licht op Aarde en jij bent een kostbare zuil van liefde en niemand anders behalve jij kan dit belangrijke transformatiewerk doen, dus geloof alsjeblieft in jezelf en hoor me wanneer ik zeg,

Ik hou van jou

Michael

Kanaal: Kerstin Eriksson

Bron

Vertaling: Chandra / voor wakkeremensen.org