Aartsengel Michaël: Mijn Tweelingziel Faith

Aartsengel Michaël: Mijn Tweelingziel Faith

Gechanneld door: Kerstin Eriksson – 5 December 2022

Ik ben aartsengel Michael en ik hou heel veel van jullie. Ik heb een tweelingziel en dat is Faith en zij is ook een aartsengel.

Wij als tweeling vullen elkaar aan. Samen worden wij één. Maar allereerst hebben we elkaar nodig. Want wat zij heeft, kan mij ontbreken en omgekeerd.

Het lijkt misschien alsof we zelf niet compleet zijn?

Voordat we ons bewust werden van elkaar, bouwden we onszelf stukje bij beetje op. En we voelden ons compleet zoals we waren. En later begonnen we te begrijpen dat we een tweelingbroer hadden.

Het maken van de tweeling gebeurt in een fractie van een seconde, in één hartslag.

Als de ziel wordt geboren, splitst zij zich onmiddellijk in tweeën, dat is het meest gebruikelijk, maar soms worden er ook drielingen geboren.

En de twee delen van de ziel leven eeuwenlang apart, zonder iets van de ander te weten, en dat komt later om een heel goede reden.

Om een tweelingziel te ontmoeten, moet je eerst compleet zijn.

En als je elkaar toch ontmoet, als niet helemaal compleet, wordt je weer van elkaar gescheiden, totdat je klaar en heel bent om elkaar weer te ontmoeten. En zo ontstaat levensenergie.

Het is een van de levensenergieën! Want er zijn ook vele andere energieën.

Wanneer jij je bewust wordt van je tweelingziel, ben je op weg om een universeel wonder te worden. Want de eigenlijke betekenis van je verbinding met je tweelingziel is: Om het werk van liefde te doen!

Jullie liefdevolle werk omvat in de eerste plaats het zijn van pure liefde, en daarnaast het begeleiden en verzorgen van anderen, degenen voor wie jullie twee zijn aangewezen om goed te zorgen.

En jullie twee doen dat als een zeer hoge vorm van liefde en dat is als een heilige kelk, een creatie van yin en yang, zij en hij, donker en licht, maan en zon, vocht en droogte, en wanneer jullie werkelijk in-sync zijn, worden jullie dit en reizen jullie de wereld rond in de vorm van een heilige geometrische vorm van een Merkaba.

En zoals ik al zei, er zijn andere vormen van levensenergieën, en andere geometrische vormen… ze hebben allemaal hun eigen levensdoel.

Jij hebt een doel! Ook voor jezelf! Je eerste doel is om van jezelf te houden! Altijd! En om het belang te begrijpen van het zelfwerk dat je doormaakt in je leven hier op aarde. Hoe meer je met jezelf werkt, door al je angsten, belemmeringen, blokkades, trauma’s, alles wat je weghoudt van – jou – en de liefde die er altijd is – maar die je niet kunt opmerken omdat je opgaat in – HET LEVEN.

Leven is belemmeringen, hindernissen, trauma’s en meer hebben. Leven is leven door alles wat je meemaakt, om er aan de andere kant weer uit te komen, als door het oog van de naald. En als je niet opgeeft, merk je dat er aan de andere kant nog steeds liefde is. En dat komt omdat je de liefde altijd bij je draagt.

JE BENT LIEFDE.

Je bent liefde, wat je ook meemaakt.

Maar je vergeet het. Dus je wordt er steeds weer aan herinnerd. En dat is wat ik doe. En wat Geloof doet. En wat Hoop doet, en wat LIEFDE zelf doet, de hele tijd en we zullen NOOIT stoppen. Omdat we dat niet kunnen. Want liefde is voor altijd. Liefde is niet te stoppen.

Leven op aarde betekent geheugenverlies. Een vorm van niet herinneren dat liefde alles overwint.

Als je in deze wereld geboren wordt, wil je hier komen. Om op Aarde te leven.

Je hebt zelfs gesmeekt om naar de Aarde te komen, want er staat een lange rij om op de Universiteit van de Aarde te komen wonen.

Het is vaak een zware school. En je vergeet alles in de hemel, over al je vrienden daar, en je vergeet dat God je beste vriend is.

Zodra je je ogen opent op Aarde herinner je je nauwelijks nog iets van waar je vandaan komt. Maar als klein kind kun je wel wat herinneringen hebben, dat is heel gewoon.

Maar de vader en moeder zeggen meestal dat het maar fantasieën zijn en dat ze die moeten vergeten. En het kind stopt de mooie herinneringen meestal opzij, in een kleine peul in het hart, om ze veel later in het leven te laten ontwaken.

Dit kleine zaadje is zo belangrijk, want er is eigenlijk meer dan één zaadje in het hart.

Alle heilige eeuwige energieën zoals liefde, geloof, hoop, goedheid, dankbaarheid, vreugde in het hart, harmonie, geduld, muziek, ritme, genezing, nederigheid, zijn zaadjes die iedereen in zijn hart draagt.

En wij, die als merkaba’s werken, kunnen deze zaden wakker maken wanneer het tijd is.

Zoveel zaden zijn nog slapend. En de tijd is nu bijna rijp.

En ik wil alleen dat u weet dat wij, ik en Faith, God en alle anderen, nooit zullen slapen totdat iedereen en elk zaadje is ontwaakt.

Het zal een vreugdevol moment zijn en een tijd om te vieren wanneer jullie allemaal stralen in jullie eigen unieke kleuren.

Maar wij zien je eigenlijk in je prachtige kleuren, je straalt er al in!

Liefde is niet te stoppen geloof ons, want wij zien jullie echt!

Wij houden van jullie

Faith en Michaël

Kanaal: Kerstin Eriksson

Vertaling: Reinier