Med Beds: Toegang tot Hogere Genezing

Med Beds: Toegang tot Hogere Genezing

26 maart 2021

Channeling door Kate Woodley

Hier het origineel in het Engels

‘Med Beds’ zijn medische bedden met een buitenaardse technologie voor genezing van allerhande ziekten. Ze werken samen met de intentie en het bewustzijn van de ‘patient’ dat wel een zeker niveau moet hebben bereikt om goed te kunnen functioneren.

Voor degenen onder jullie die geïnteresseerd zijn om meer te begrijpen over de voortdurende inspanningen van Lichtwerkers om te helpen met de ascensie van de Aarde, geniet van deze gedetailleerde boodschap van De Galactische Federatie van Licht in samenwerking met Commandant Ashtar.

Ashtar:

Hallo, dit is Ashtar. En ik ben vergezeld door een paar andere leden van de Galactische Federatie. Het is altijd een genoegen om weer in jullie aanwezigheid te zijn.

Interviewer [Kare Heywood]: Met betrekking tot de medische bedden, zie je wanneer die technologie wordt vrijgegeven?

Ashtar: Er zijn al een paar medische bedden op jullie Aarde. Dit zijn wat wij zouden kunnen omschrijven als meer simpelere versies van de technologie die we buiten de planeet hebben. En de reden hiervoor is dat er een leercurve is. Om te leren moet iedere lichtwerker, medicus of gezondheidswerker eerst vertrouwd raken met een eenvoudiger concept en versie van het medische bed, voordat nieuwe technologieën en hogere aspecten van deze medische bedden beschikbaar kunnen worden gemaakt.

Nogmaals, dit gaat over langzame transformatie op een manier die verteerbaar en aanpasbaar is voor mensen. En dus worden op dit moment deze medische hulpmiddelen, de weinige die er op jullie planeet zijn, ontdekt – er is een leercurve. En naarmate de evolutie van de mensheid vordert, zullen er langzaam maar zeker meer medische bedden over jullie planeet worden geïntroduceerd.

Langzaam maar zeker zullen er nieuwe functies, bij gebrek aan een beter woord, worden toegevoegd aan deze medische bedden, totdat ze volledig zijn ingericht. Maar nogmaals, als we de mensheid deze zeer geavanceerde medische bedden zouden geven voordat hun menselijk bewustzijn op een niveau is waarop het deze medische bedden op de juiste manier kan gebruiken, zou het niet het volledige doel dienen en de volledige voordelen bieden. In een notendop, de meeste mensen zijn niet volledig klaar voor het hele spectrum van medische voordelen die buiten de aarde beschikbaar zijn. Het gaat om het leren en aanpassen aan deze medische hulpmiddelen en om het toestaan van een evenredige toename in de menselijke evolutie, zodat deze overeenkomt met het niveau van begrip dat in ieder wezen moet worden geabsorbeerd voordat hij of zij volledig gebruik kan maken van alles wat een medisch bed te bieden heeft.

Medische bedden werken met zeer hoge lichtfrequenties. En deze frequenties werken in op het menselijk bewustzijn en op hun intenties. Totdat het menselijk bewustzijn zover is geëvolueerd dat het volledig en op de juiste manier kan interageren met de hogere technologie van het bed, zouden veel mensen niet in staat zijn om de volledige voordelen van genezing en behandeling te ontvangen, omdat hun bewustzijn nog niet overeenkomt – een vibrationele overeenkomst – voor deze medische bedden. Ik begrijp dat dit een te simpele uitleg is, maar het is de beste en meest eerlijke uitleg die ik op dit moment kan geven.

Kunnen Lichtwerkers toegang krijgen tot deze technologie door meditatie?

Interviewer:

Dank u. Ik vraag me af over die lichtwerkers die ijverig werken aan het verhogen van hun frequentie. Zouden wij in staat zijn om energetisch toegang te krijgen tot deze technologie door meditatie of misschien tijdens onze droomtijd voor persoonlijke genezing?

Ashtar:

We moedigen mensen altijd aan om aan hun Hoger Zelf te vragen of je echt een med-bed nodig hebt voor de healing of dat de healing op een andere manier kan plaatsvinden. Voordat medische bedden volledig aan de mensheid geleverd kunnen worden, is het belangrijk dat de mensheid eerst accepteert en begrijpt dat ze het vermogen hebben om zichzelf te genezen. Het idee van ascensie is de mensheid in staat te stellen zichzelf te genezen, in tegenstelling tot de mensheid volledig te laten vertrouwen op technologieën en hulp die buiten henzelf staan.

Dit is een deel van de reden waarom ik heb uitgelegd dat het bewustzijn van de mensheid moet evolueren voordat med-bedden op de juiste manier kunnen worden gebruikt. Een deel van deze evolutie zal komen van het inzicht van de mensheid dat zij hun primaire genezers zijn, dat genezing niet buiten henzelf kan worden verwacht, maar van binnenuit moet worden gedaan. Natuurlijk kunnen medische bedden een nieuwe laag en niveau van genezing van buitenaf bieden, maar het moet van binnenuit beginnen.

Vertrouw niet op één vorm van medische hulp. En dus willen wij niet dat de mensheid vertrouwt op de ene vorm van medische hulp boven de andere. Want dit zal jullie evolutie niet bevorderen, noch zal het jullie in staat stellen de kracht en de aangeboren vermogens te realiseren die ieder in zich draagt. Er zijn vele aspecten van jezelf die jij kunt genezen en deze bekrachtiging, deze erkenning van je eigen vermogens moet je eerst onder de knie krijgen voordat je een beroep kunt doen op externe technologieën.

Wij willen jullie adviseren om je eerst af te vragen: “Wat is het in mijzelf dat ik kan helen en hoe?” En als je eenmaal voelt dat je een eind bent gekomen in je eigen genezing, als er iets is dat je niet alleen kunt helen, dan is dat de vraag om aan je Hogere Zelf en je gidsen te stellen: “voor welk aspect van mezelf heb ik hulp nodig bij het genezen?”

Er zijn sommige aspecten die je zelf kunt helen en er zijn andere aspecten van jezelf waar je hulp bij nodig hebt. Het idee hier is dat je niet 100% afhankelijk bent van iets of iemand die buiten jezelf ligt.

We hopen dat dit jullie vraag beantwoordt en ons antwoord duidelijk is geweest. Het is ons altijd een genoegen.

Zegeningen,

Ashtar & De Galactische Federatie van Licht

Kate doet ook privé channelings:

Vertaling: Elias