Een Gedenkwaardige Mijlpaal Voor De Mensheid! – Het Ascension Calling team

Een Gedenkwaardige Mijlpaal Voor De Mensheid!

29 Oktober 2021

Ben je ooit een levendig feest binnengelopen, halverwege de viering? Dat is precies wat er gebeurde toen we onlangs onze vrienden van de Galactische Federatie van Licht (GFOL) channelden. Ze verwelkomden ons met open armen, en we voelden onmiddellijk hun overweldigende enthousiasme. Hun opwinding was voelbaar!!

Zij maakte met vreugde de OVERWINNING VAN HET LICHT bekend- en dat er een spiritueel omslagpunt is bereikt binnen de mensheid.

Dit is een gedeelde overwinning, zoals scherp overgebracht door de GFOL, “aan de Lichtwerkers en de Sterrenzaden die zo onvermoeibaar hebben gewerkt in hun bewuste en zelfs in hun onbewuste staten. Aan allen groeten wij jullie met de diepste dankbaarheid en erkenning voor alles wat jullie hebben gedaan. Want het is dankzij jullie allemaal, jullie inspanningen, jullie licht, de geschenken die jullie naar de wereld hebben gebracht en aan de mensheid hebben doorgegeven. Jullie hebben de mensheid geholpen een omslagpunt te bereiken dat de rode loper heeft uitgerold voor dit nieuwe licht dat over jullie wereld wordt uitgestort…”

Dit markeert het begin van een nieuwe fase

“Wij hier op het niveau van de Federatie zijn verheugd! Dit wil niet zeggen dat het werk af is, maar het markeert wel het einde van een moeilijke fase. En voor degenen onder jullie die deze reis met ons hebben gemaakt, jullie begrijpen dat het moeilijk is geweest… Het is ook voelbaar geweest in ieder van jullie. Jullie hebben hard moeten werken om je vibratie hoog te houden. Het moet doorgaan. Maar het gaat makkelijker worden, het gaat lichter voelen. Jullie slaan een nieuwe bladzijde om en de nieuwe bladzijde is overspoeld met hoop. Het is doordrenkt van vreugde.”

Wij hadden het niet mooier kunnen verwoorden dan zij hebben gedaan. Bekijk de volledige gechannelde boodschap hieronder!

Proost,

Kate en Kare,

Het Ascension Calling team

Galactische Federatie: Een Nieuw Licht Rijst Op!

Gechanneld door Kate Woodley ~ 27 oktober, 2021

“Jullie hebben de mensheid geholpen een nieuw omslagpunt te bereiken. Dit nieuwe licht wordt doorgegeven in jullie wereld, in het menselijk collectief.”

De Galactische Federatie

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org