De Galactische Federatie van het Licht in samenwerking met Commandant Ashtar. – Over Ashtar & Zijn Reis

De Galactische Federatie van het Licht in samenwerking met Commandant Ashtar.

Over Ashtar & Zijn Reis

Gechanneld door Kate Woodley – 11 April 2021

Hallo dames! Dit is Ashtar

Ik begrijp dat jullie meer informatie over mij willen delen. Ik ben nederig. Ik ben niet gewend om over mezelf te spreken, want ik ben gewend om te spreken namens hen die een stem nodig hebben. Dit is al heel lang mijn missie en mijn voornaamste bezigheid.

 Incarnaties op Aarde

Je kunt zeggen dat ik als mens drie incarnaties op Aarde heb gehad. Mijn meest recente incarnatie was tijdens de Renaissance in Europa. Want dit was een vorm van spirituele evolutie door middel van creatieve stroming, kunst en wetenschap. Het was een grote opening op vele fronten binnen de menselijke samenleving met vele bijdragen die de mensheid hebben geholpen zichzelf naar het volgende niveau te brengen. Dit was, zal ik maar zeggen, een fractionele incarnatie. Want ook in het grootste deel van mijn vorm en essentie, was ik nog steeds Ashtar. Maar omdat ik duizenden jaren oud ben, koos ik ervoor om fractioneel te incarneren, om zowel bij te dragen, getuige te zijn, als de Renaissance te ervaren.

Dit was een geweldige tijd. Het was ook heel moeilijk voor mij om de diepe verdeeldheid en ongelijkheden in jullie rijk te ervaren. Die meer recente ervaring hielp me echter mijn ogen te openen voor de benarde toestand van de mensheid vanuit alle aspecten – zowel vanuit het oogpunt van hen die veroordeeld werden als vanuit het oogpunt van hen die veroordeelden, want ik begreep de angst achter hun oordeel. Het was belangrijk voor mij om vanuit elk mogelijk perspectief te begrijpen wat de mensheid verdeelt. Want ik kan de mensheid niet vertegenwoordigen en bijstaan zonder eerst zoveel mogelijk ervaringen te begrijpen.

Een lange tijd geleden was mijn incarnatie ten tijde van Egypte, en de belichaming van jullie piramides met betrekking tot hun functionaliteit, met betrekking tot hoe zij functioneerden als energetische generatoren, en ook als ontvangers en zenders voor leven elders. Ik was een mens die getuige was van de wonderbaarlijke interacties tussen de mensheid en de welwillende Wezens. Ja, ik was er getuige van dat de niet-goedwillende Wezens hun meer snode agenda uitvoerden. Nogmaals, het was belangrijk voor mij om getuige te zijn van onderdrukking en onderdrukking binnen de mensheid, want dit is precies dezelfde benarde situatie waar jullie duizenden jaren later nog steeds mee worstelen.

Mijn eerste i was heel, heel lang geleden in Afrika, in en rond de geboorte van de mensheid. Als een Pleiadisch Wezen was het heel belangrijk voor mij om de Aarde te ervaren, want zoals velen van jullie weten, hielpen Pleiadiërs bij de terravorming van de Aarde. Wij hadden een aandeel, heel, heel lang geleden, honderdduizenden jaren geleden, voorafgaand aan andere genetische manipulaties en invloeden door andere rassen en andere wezens, hadden wij een aandeel in de evolutie van de mensheid.

En dus wilde ik heel graag een heel eenvoudig bestaan ervaren. Ik was zeer verbonden met Gaia, en zeer afhankelijk van haar voor al mijn levensonderhoud, voor mijn overleving. Het was een nogal simplistisch beeld van de mensheid, maar het was rauw, en het was een openbaring. En voor mij was het een echt avontuur, want ik had nog nooit ergens de noodzaak ervaren om te overleven en te gedijen. De aarde had me deze prachtige ervaring bezorgd.

Een Oude Geascendeerde Meester

En dus ja, Aarde en mensen hebben een zeer, zeer speciale plaats in mijn hart: Ik ben jullie geweest, en velen van jullie zijn Pleiadiër geweest. Maar wat belangrijker is, ongeacht of je jezelf als mens of als ander beschouwt, we zijn allemaal energetisch en spiritueel verbonden door Universele liefde. Dit is het weefsel en het fundament dat ons werkelijk verenigt en bindt.

En dit alles om te zeggen, je kunt zeggen dat ik incarnaties op Aarde heb gehad. In tegenstelling tot de meerderheid van de Pleiadiërs, ben ik ouder dan de meesten. Ik ben, natuurlijk, de weldoener geweest van vele verjongingstechnologieën. En de reden waarom ik zo oud ben is omdat ik zoveel heb moeten leren en beheersen om deze uiterst belangrijke missie van het helpen, verdedigen en onderhandelen namens de mensheid succesvol en soepel te laten verlopen. Dit was niet, en kon niet, de taak of de missie zijn van een Pleiadiër die slechts een paar 100 jaar oud is.

Want ja, zoals velen hebben beweerd, ik ben een Geascendeerde Meester. Als zodanig heb ik veel, heel veel tijd doorgebracht met een aantal eveneens hoog-vibrerende Sterrenwezens uit vele verschillende systemen om de wegen van andere meesters te leren, om de ervaring van alle Wezens in al hun glorie te begrijpen, zodat ik het beste van spiritualiteit en het beste van Universele wet en liefde in mijn werk kon brengen.

En dus heeft het me heel veel tijd gekost om te komen waar ik nu ben. Dus ja, ik ben ouder dan de meeste Pleiadiërs. En hoewel deze technologie beschikbaar is voor Pleiadiërs, hebben alleen degenen die de levensverlengende verjongingstechnologie echt nodig hebben toegang tot dit proces, tot deze technologie, als je wilt. Het was noodzakelijk voor mij om mijn werk uit te voeren.

We hopen dat dit jullie wat meer informatie over mij heeft gegeven, Ashtar.

En dus dank je, dank je, dank je vanuit de meest dankbare plaats in onze zielen. We waarderen jullie inzet zo en we zijn compleet.

https://youtu.be/Nybl5qPHfzk

Dank jullie wel.

Ashtar

Vertaling: Martien