De Beschermers Van Gaia: Hoe Overvloed Te Manifesteren.

 

De Beschermers Van Gaia: Hoe Overvloed Te Manifesteren

Gechanneld door: Kate Woodley – 4 April 2023

Groetjes aan iedereen!

Wij zijn de beschermers van Gaia. We komen naar je toe met liefde en licht. Wij zijn een collectief dat zeer nauw verbonden is met Gaia. We ondersteunen haar bij veel van haar spirituele en energetische inspanningen. Maar we zijn hier ook als meester-verbinders tussen haar en de vele collectieven die op haar bestaan,  het menselijke collectief.

We zijn hier om meer informatie en inzicht met jullie allemaal te delen met betrekking tot overvloed en hoe de mensheid overvloed kan manifesteren. We kunnen hier veel over zeggen, maar we zullen zeggen dat we hier zijn als boodschappers van Gaia, omdat ze de kunst van het manifesteren van overvloed beheerst. Ze manifesteert het niet alleen, maar ze drukt dit uit, ze aanschouwt het in haar vele energetische frequenties, frequenties die zich uitstrekken over meerdere dimensies en verschillende niveaus van bewustzijn. De mensheid is verbonden met Gaia via een aantal van deze bewustzijnsniveaus. Op al deze niveaus is overvloed – en het vermogen om overvloed te manifesteren – mogelijk. Degenen die wonen en hebben geleerd hoe ze verbinding kunnen maken met de hogere niveaus van bewustzijn, zijn echter meer geneigd tot spontane manifestatie of snellere, gemakkelijkere manifestatie.

Beheers Het Energetische Pad Van Manifestatie

Wat we willen dat jullie allemaal begrijpen, is dat de menselijke geest, het energetische veld en de kern van de mensheid, is ontworpen om een energetisch pad te creëren  waardoor energie eerst wordt opgevat als een gedachte, als kennis, als een intentie, en dit wordt opgevat als in en door je mentale capaciteiten. Het begint voornamelijk in en rond je kruinchakra. Het pad van energie dat begint in de bovenste (of hogere) chakra’s die de kruin- en derde oogchakra’s zijn. Dit is waar intenties worden geconceptualiseerd en bedacht.

Terwijl de energie door het chakrapad naar je hartchakra stroomt, wordt daar de energie van datgene waar je naar verlangt vergezeld van een emotie, een gevoel dat je in staat stelt om dit in verschillende rijken van potentieel en mogelijkheden te etsen. Dit zijn de rijken waar alle dingen manifest zijn; waar je alles wat je verlangt naar je realiteit trekt in je bestaanssfeer. Als dit verlangen in je hart wordt gemanifesteerd via emoties, via gevoelens, beweegt het zich langs zijn spirituele en energetische pad en reist het naar beneden naar de lagere chakra’s waar het uiteindelijk landt en verblijft in en rond het wortelchakra.

Grond Je Intentie In De Fysieke Realiteit

Dit wortelchakra is het chakra dat het meest verbonden is met Gaia. Daarom wordt het ook wel het aardingchakra genoemd. Maar dit chakra is het chakra dat mensen in staat stelt om alle gedachten en energieën – zelfs emoties – in een fysieke vorm te brengen. Dit is het pad van fysieke manifestatie. Het begint met een gedachte, het wordt versterkt met de emoties in en rond je hartchakra’s, maar als je het eenmaal hebt aangetrokken en naar binnen bent gegrond via het aardingchakra, dan breng je het tot leven. Het is dan geboren.

En dus, wat we hier met jullie willen delen, is niet alleen het basisbegrip van hoe te manifesteren en hoe het traject van energie door het menselijk lichaam en het energetische veld beweegt om alle dingen tot manifestatie en bestaan te brengen, maar dat er is iets te zeggen over de aard en kwaliteit van je verbinding met Gaia. Want zij is iemand die de mensheid laat manifesteren. Ze werkt niet alleen met mensen om in hun fysieke omgeving te manifesteren wat ze willen ervaren, maar als een meester-manifesteerder, als iemand die zeer overvloedig is, werkt ze met energieën om te reflecteren en terug te spiegelen wat ze proberen te manifesteren; en wat ze willen creëren in hun omgeving.

Als je er naar streeft om overvloedig te zijn, moet je dit in je geest conceptualiseren, er emotioneel door je gevoelens mee verbinden en het voortzetten. Aard deze intentie  – of je het nu in de grond stampt, of je nu je intenties werpt, je wensen in de aarde zet, de energie door water laat stromen – je manifesteert dit. Voor sommigen is het de handeling van het verwoorden van je woorden, zodat ze worden uitgeworpen in het manifeste en fysieke rijk. Voor anderen gaat het om het opschrijven van datgene wat ze willen creëren. Voor anderen gaat het om verbinding maken met Gaia, haar elementen en haar toestaan hen te helpen bij het manifesteren van datgene waar ze naar verlangen.

Reis Voort Met Dankbaarheid

Maar onthoud, onze dierbare vrienden, dat Gaia ook hier is om jullie te leren en te reflecteren wat het is om  overvloedig te zijn. Want overvloed bestaat in vele varianten. Het bestaat in vele domeinen. Het is een overvloed aan natuur. Het is een overvloed aan leven. Het is een overvloed aan vrienden. Het is een overvloed aan rijkdom. Het is een overvloed aan liefde, aan gelach. Overvloed kan zich in verschillende vormen manifesteren. En Gaia is een van die verschillende arena’s waar al deze energieën tot bloei kunnen komen en zichzelf naar je terug kunnen reflecteren, zodat je door kunt gaan  met de cyclus van creatie, manifestatie en dankbaarheid.

Want terwijl je met Gaia werkt, sta je toe dat al je verlangens zich manifesteren in het fysieke rijk door haar verschillende uitdrukkingen, je ervaringen en je omgeving, want je bent verbonden met dat wat je probeert te creëren. Je krijgt alles te zien wat je hebt gemanifesteerd, en door je bewust te worden van de overvloed die er in overvloed is op Gaia, door je te verbinden met de handeling en intentie zelf van het ontvangen, herkennen en je bewust zijn van deze overvloed, katalyseer je op je beurt deze overvloed. mooie cyclus. Je blaast het nieuw leven in. Je reactiveert het zodat op zijn beurt het manifesteren van overvloed gemakkelijker voor je kan worden omdat je het pad van energie hebt geleerd.

Je kunt je voorstellen dat deze energie door je chakra’s beweegt, we zullen zeggen stralend naar Gaia, waar het gemanifesteerd wordt. Je bent volledig ondergedompeld in overvloed en zijn verschillende vormen. Roep Gaia aan, maar denk er ook aan dankbaar te zijn voor dat wat je hebt gemanifesteerd om er emotioneel mee te verbinden, want dit zal het pad van energie versterken dat je aan het creëren bent en dat je probeert te versterken door het proces van manifestatie.

Overvloed, onze dierbaren, is een geboorterecht omdat het simpelweg een vorm van licht en energie in de kosmos is. Je bent van nature geneigd en waardig onbeperkte en oneindige liefde, overvloed, vreugde en harmonie.

We nodigen jullie nu uit om ons en Gaia aan te roepen voor ondersteuning terwijl jullie overvloed in al zijn verschillende vormen manifesteren.

We wensen jullie liefde en overvloed.

De Beschermers van Gaia

 

Kanaal: Kate Woodley

Vertaling: Reinier