De Arcturiaanse Raad: Hoe Liefde Te Manifesteren

De Arcturiaanse Raad: Hoe Liefde Te Manifesteren

Gechanneld door Kate Woodley 27 februari 2023

 

Onze dierbaren,

Het is de Arcturiaanse Raad. Het is altijd een eer om de kans te krijgen met jullie in contact te komen. Want wij zijn hier niet alleen als jullie vrienden, maar ook als jullie leraren, als jullie gidsen. En het is een eer voor ons om wat we geleerd hebben met jullie te delen om jullie reis te vergemakkelijken.

Wij willen vandaag met jullie allen spreken over het manifesteren van liefde en hoe je liefde kunt aantrekken in je leven en in je ervaring.

1. Herken je Kern Essentie

Het interessante hieraan is dat de mensheid lang het gevoel heeft gehad dat dit een van de moeilijkste kwaliteiten, eigenschappen en ervaringen is om aan te trekken in hun leven. Toch is het fundament en de basis van alle universele energie die van liefde. En dat jullie als mensen, als Wezens, in essentie bestaan uit deze universele liefde. Een deel van jullie reis hier in dit aardse rijk is het opnieuw verbinden met liefde.

Maar deze eerste stap gaat over het ontdekken en herinneren dat jullie van nature de energie van liefde zijn en belichamen. Deze herinnering op zich is een van de belangrijkste stappen naar het aantrekken en creëren van meer liefde in jullie leven. Jullie moeten inzien dat jullie in je kern liefde zijn.

Jullie moeten het je herinneren, dierbare vrienden, en dit komt door de leer van de Wet van Aantrekking, dat wat je bent, waar je je op richt, wat je gelooft, hoe je vibreert en waarmee je resoneert in feite dicteert wat je creëert en naar je toe trekt. Je trekt aan wat je bent; en je creëert wat je voelt en wat je denkt.

En het begint allemaal in jezelf. Als zodanig is alles wat je verlangt in jezelf te ervaren.

Velen vragen ons: “Hoe en waar zal ik liefde vinden?”

Het antwoord is vrij eenvoudig, want het ligt in jullie en jullie zijn zelf jullie grootste leraren. En jullie hebben de antwoorden op al deze vragen. Wij zijn eenvoudigweg hier om jullie eraan te herinneren waar de antwoorden liggen door je te verbinden met je ware inherente zelf en te leren herkennen wie en wat je bent. Dat jullie allemaal prachtige en krachtige wezens van licht en liefde zijn en dat dit jullie thuis vibratie is. Jullie migreren gewoon terug naar deze vibratie. Jullie herinneren je wie en wat je bent. Jullie zijn allemaal bezield vanuit bronliefde.

2. Leer van jezelf te houden

Door van jezelf te leren houden, hetzij door eigenwaarde, hetzij door zelferkenning, door je eigen geest, je essentie, je eigen behoeften, je wensen, je verlangens te eren, en de grootsheid van je kracht en je vermogens te erkennen, kom je tot een vollediger belichaming van liefde.

Je moet houden van wie en wat je bent. Dit houdt zelfs in dat je van jezelf moet houden ondanks je “onvolkomenheden”. Want het zijn deze onvolkomenheden die fungeren als filter voor alle leren en zielsgroei en -uitbreiding. Leer alles wat je bent te accepteren en te belichamen, of je het nu perfect vindt of niet. Al deze eigenschappen – zowel de positieve als de negatieve – zijn er om je groei te bevorderen. En deze groei is een terugkeer naar de Bronliefde.

Leer van die negatieve ervaringen. Accepteer die negatieve eigenschappen en vraag jezelf af: “hoe kan ik meer van mezelf houden?” Want jezelf afvragen hoe je meer van jezelf kunt houden zal je helpen je vibratie te verhogen naar een plaats van pure liefde. En wanneer je in die huis vibratie zit, zul je op je beurt mensen situaties, omstandigheden en kansen aantrekken die je op één lijn brengen met liefde. Dit is wat jullie voor jezelf zullen creëren. Maar het begint binnenin.

Vraag jezelf af, “hoe kun je van jezelf houden?” “Wat bevalt je aan jezelf?” Schrijf het op. Druk ze hardop uit. Gebruik de kracht van affirmaties om een plaats in jezelf te creëren waar je perfecte, harmonieuze, veilige liefde vindt. Begin deze relatie met jezelf. En als je eenmaal geleerd hebt de relatie met jezelf te beheersen, ben je beter toegerust om alle relaties met andere mensen te beheersen.

Maar deze reis begint binnenin. Er is niemand buiten jezelf die je zal geven wat je zelf niet eerst aan jezelf kunt geven. En onthoud dus, je bent je eigen primaire gever van liefde. En deze zelfliefde is werkelijk de meest bevredigende van alle liefdes, want zij creëert in jou een vibratie waarbij je een meester-schepper wordt. Je bent niet langer slachtoffer van de gevolgen van je bewuste en onbewuste gedachten. Maar je bent actief betrokken bij wat je creëert, en dat doe je vanuit een plaats van liefde.

Leer van jezelf te houden, want niemand anders kan je dit beter doen dan jijzelf. Dit is een kracht die jullie allemaal van nature bezitten. En zodra jullie deze kracht vrijmaken en ontsluiten, zal jullie leven op wonderbaarlijke en ongelooflijke wijze veranderen, want dan zijn jullie in resonantie met alles wat vibreert op het niveau van universele liefde.

3. Beoefen dankbaarheid

Door je te concentreren op wat liefde is, wat je hebt in je leven en daar dankbaar voor te zijn, zul je deze energie binnen je spirituele velden versterken.

Zodra je zelfliefde onder de knie hebt – door te accepteren wie en wat je bent met al je perfecties en imperfecties – zal het je ook goed doen om helder te krijgen wat liefde voor jou betekent en hoe het voelt. Of je je nu verbindt met een herinnering waarin je onvoorwaardelijke liefde voelde, door dit gevoel te herkennen zul je bedrevener worden in het identificeren ervan en het verwelkomen ervan in je ervaring.

We nodigen jullie allemaal uit om hiermee te spelen. Volg deze stappen en zie wat er in jullie leven verandert. Jullie gidsen en leraren zijn bij jullie om jullie te begeleiden terwijl jullie je terugwerken naar het beste geschenk van alles: Liefde.

Liefde en zegeningen,

De Arcturiaanse Raad

 

Kanaal: Kate Woodley

Vertaling: wakkeremensen.org