De Andromedanen: Hoe Harmonie Te Manifesteren

De Andromedanen: Hoe Harmonie Te Manifesteren

Gechanneld door Kate Woodley – 25 Mei 2023

Gegroet, wij zijn de Andromedaanse Raad.

Het is met dankbaarheid dat we doorkomen en informatie laten stromen over hoe te manifesterenharmonie. Dit is een thema dat al lang een prioriteit is voor de mensheid. Toch is het ook een verkeerd begrepen woord. Het gaat er niet alleen om de essentie en de definitie van harmonie vast te leggen, maar het gaat er ook om te begrijpen hoe harmonie kan worden gedefinieerd en hoe het in iemands wezen kan worden doordrongen om het hoogste en grootste goed op emotioneel, fysiek gebied tot stand te brengen, en spiritueel niveau.

Universele energie is van nature harmonieus

Dierbaren, alle energie in het Universum stroomt met de bedoeling om harmonie tot stand te brengen. Dit is de gelijkmoedige manier waarop alle energie op zijn natuurlijke en overvloedige manier stroomt. Wat soms een verstoring van de harmonie veroorzaakt, is elke weerstand die in het veld van een collectieve groep kan zijn, of zelfs in het energetische veld van een individu. Weerstand tegen harmonie kan bestaan uit zoveel verschillende emoties en energieën. Het is soms een onvermogen om de natuurlijke orde en stroom van universele harmonie te herkennen. Soms is het angst, bezorgdheid, frustratie – alle energieën die niet in volledige afstemming en resonantie zijn met universele harmonie en liefde zullen natuurlijk weerstand creëren.

Als zodanig kan de energie van harmonie niet altijd volledig doorlaatbaar zijn en in iemands veld worden toegelaten om alle voordelen van harmonie volledig vast te houden en te integreren. Wat we hier met jullie allemaal willen delen, is dat wanneer je ervoor kiest om jezelf open te stellen voor Universele harmonie – wat een geboorterecht is samen met universele liefde, gezondheid, overvloed en vrede – je jezelf openstelt voor het ervaren van de wederzijdse stroom van geven en ontvangen.

Wanneer je jezelf toestaat en ervoor kiest om in harmonie te zijn met het Universum en met alle andere vormen van bewustzijn om je heen, sta je in feite veel meer goedheid, vrede, liefde, overvloed en kansen toe om je realiteit binnen te stromen. Want harmonie gaat echt over het vinden van een balans tussen alle energieën.

Hoe harmonieuze energieën te onderscheiden

Wanneer er weerstand is in je veld, is deze balans verstoord. En dus, om jezelf open te stellen voor harmonie en het binnen te laten, moet je je gewoon bewust worden van alle gevoelens, energieën of emoties in jezelf die niet in resonantie zijn en niet volledig in overeenstemming zijn met harmonie. Dit zijn emoties zoals je weet die verontrustend en ontwortelend kunnen aanvoelen. Het gaat er simpelweg om jezelf toe te staan ​​deze energieën los te laten om hun aanwezigheid te eren, de lessen die ze brengen te erkennen, en je gidsen en je Wezens te vragen om deze energie te transmuteren, naar het Goddelijke Licht te sturen, waardoor je jezelf toestaat te bewegen met het Universele harmonie.

Universele harmonie, en iemands vermogen om in een synchrone stroom met Universele harmonie te zijn, opent je voor de stroom van het leven. Terwijl het naar binnen stroomt, brengt het vreugde, helderheid, vrede en liefde. In harmonie zijn gaat over het vinden van een balans: het balanceren van je eigen energieën met de energieën van alles om je heen dat puur en helder is en een liefdevolle vibratie heeft.

Hoe je je openstelt voor harmonie

Men moet leren onderscheid te maken tussen wat in wezen harmonieus is en wat niet. We zullen jullie allemaal uitnodigen om te leren afgestemd te raken op de natuurlijke stroom van Universele harmonie door:

  • leren afstemmen op je eigen emoties en energieën,
  • leren om verbinding te maken met je Hoger Zelf en met de Bron, en
  • leren verbinden met de natuur.

De natuur is de belichaming van menselijke universele harmonie. Alle dingen ontvouwen zich op een evenwichtige en wederkerige manier, hoewel het soms chaotisch kan lijken. Wanneer men een stap terug doet en kijkt naar het macroniveau van hoe energie stroomt en zich ontvouwt, zal men snel de inherente harmonie en balans in  alle  dingen herkennen. Dit is de weg van het Universum. Het is ook de weg van individuele energieën zoals die emotioneel, spiritueel, energetisch en fysiek bestaat. Zoals het spreekwoord zegt, zo boven zo beneden. Wat zich rondom jullie ontvouwt, onze dierbaren, moet zich ook  in jullie kunnen ontvouwen.

En wanneer je deze innerlijke harmonie en balans in jezelf leert vinden, stel je jezelf open voor het stromen en evolueren met Universele harmonie. Dit opent de weg naar vreugde, liefde, vrede en perfecte gezondheid.

Dit zijn allemaal onderliggende Universele principes en wetten die in jouw voordeel werken. Je hoeft je alleen maar voor hen open te stellen, ze te herkennen, ze binnen te laten en ze te laten ontvouwen in overeenstemming met je hoogste en grootste goed.

We wensen jullie allemaal harmonie en geluk.

De Andromedaanse Raad

Kanaal: Kate Woddley

Bron

Veraling: wakkeremensen.org