Ashtar’s remedie tegen ongeduld

Ashtar & de Galactische Federatie van Licht

Ashtar’s remedie tegen ongeduld

Gechanneld door Kate Woodley – 2 Maart 2021

Luister hier naar de AUDIO van deze Channeling

Kare [interviewer]: Is er een onderwerp waar je het deze maand over zou willen hebben voor onze nieuwsbrief?

Ashtar & de Galactische Federatie van Licht: Laten we overleggen. Er is altijd zoveel dat we willen zeggen, maar we moeten de boodschap afstemmen op de algemene stemming en frequentie van het menselijk collectief.

Er zijn twee thema’s die naar boven komen. Er is een focus op gebrek, en er is veel ongeduld. Velen, velen ervaren ongeduld op een aantal verschillende niveaus. Zij zijn ongeduldig met de toestand van de planeet, zij zijn ongeduldig met hun medemensen, in het bijzonder degenen die misschien niet ontwaken of niet vanuit een plaats van eenheid handelen, degenen die verdeeldheid creëren. Het triggert vele lichtwerkers. Het creëert veel meer onrust dan nodig is.

Oude Emoties Worden Gezuiverd

Wij zien ook dat vele ontwakende lichtwerkers op natuurlijke wijze geroepen en gestimuleerd worden om in hun werk te stappen. En natuurlijk moedigen wij hen aan en nodigen wij hen uit om dit te doen. Echter, moeten ze er klaar voor zijn om in hun werk te stappen. En om klaar te zijn, is er veel innerlijk werk dat ze moeten doen. Wij hebben massale opruimingen, massale zuiveringen, massale introspectie gezien namens vele lichtwerkers, maar zij worden dit beu. Zij willen deze oude negatieve emoties graag onder het tapijt vegen, zodat zij in hun helderdere rol kunnen stappen. En wij begrijpen dit, en wij zeggen de mensen niet om niet in hun rol te stappen. Maar we herinneren hen er alleen aan dat ze geduld moeten hebben met hun innerlijke werk.

Het is uiterst belangrijk dat zij zichzelf verwijderen van alle lagere trillingsenergieën, emoties en ervaringen, zodat zij vollediger en consequenter in afstemming met de universele liefde kunnen vibreren, omdat zij de mensheid in deze vibratie moeten verheffen. Zij zijn de heteluchtballon, zo je wilt, die de rest van de mensheid overeind houdt. En als zij zelf niet schoon zijn, en aangescherpt en klaar, kunnen zij hun werk niet volledig uitvoeren of zou het heel moeilijk zijn om dat te doen.

Wees Geduldig Met Jezelf En Met Elkaar

Wij gaan iedereen eraan herinneren geduldig te zijn met zichzelf, geduldig te zijn met het proces dat zij op persoonlijk en spiritueel niveau moeten ondergaan. En tegelijkertijd om geduldig te zijn met hun medemensen die ook hun eigen emotionele loutering ondergaan, die ook in het proces van ontwaken zijn of nog niet ontwaakt zijn.

We moeten iedereen eraan herinneren dat we de reis en het proces van ieder ander moeten respecteren. We moeten mededogen tonen, in plaats van ongeduld.

We zouden allemaal vriendelijker mogen zijn voor onszelf en voor elkaar. Het is door mededogen dat er groei, eenheid en een positief momentum zal zijn. Ongeduld houdt je alleen maar op de achtergrond. Het vertraagt de vooruitgang, zie je. Wij zouden graag willen dat jullie beiden meer praten over geduld hebben met jezelf, om alles wat je voelt en ervaart te accepteren en te erkennen, want al deze emoties komen als leraren. Deze leraren kunnen niet genegeerd worden, ze moeten gehoord worden. En als de les eenmaal is aanvaard en geïntegreerd, dan ben je klaar om naar de volgende te gaan.

En wat het gebrek betreft dat we vermeldden, dit gebrek is enigszins verwant met het ongeduld. Maar mensen richten zich op wat ze niet hebben – niet alleen met het materiële en met het tastbare – maar een gebrek aan intuïtie, een gebrek aan geduld, een gebrek aan steun van de mensen om hen heen, een gebrek aan mededogen, ofwel mededogen dat ze voelen dat ze van anderen krijgen, ofwel, zoals we al eerder hebben gezegd, een gebrek aan mededogen met zichzelf en met hun eigen proces.

Jullie Worden Herboren

Want jullie worden allemaal, op je eigen manier, herboren. Jullie laten het oude los: de oude jij, de oude patronen, de oude energieën, zelfs de oude energieën die toebehoorden aan de mensheid en aan jullie moeder Aarde, Gaia. Jullie zijn deze aan het afwerpen. Dit is een oude huid waar jullie letterlijk uit kruipen, en jullie komen opnieuw tevoorschijn in een dappere nieuwe wereld en in een dappere nieuwe versie van jullie zelf.

Dit alles vergt geduld en medeleven. Er is geen gebrek. Er is alleen een loslaten van het oude dat jullie niet diende. De nieuwe wereld en de nieuwe jij zullen geen gebrek kennen, integendeel. Het zal overvloedig en vervullend zijn. En dus moet ieders perspectief veranderen.

Ik begrijp dat we veel hebben gedeeld, maar dit is heel belangrijk voor de mensheid om te begrijpen. Dit is een deel van het genezingsproces. Het is een belangrijk en cruciaal deel van de transformatie.

Wij danken jullie dames voor jullie tijd, dat jullie ons een stem geven en dat jullie ons helpen de mensheid te beïnvloeden. En zegeningen voor iedereen.

 Ashtar & Leden van de Galactische Federatie van Licht

Bron

Vertaald door Martien