Wat Te Doen Als je Niets Doet / De Arcturianen via Sue Lie – 29 Maart 2020

Wat Te Doen Als je Niets Doet
De Arcturianen via Sue Lie – 29 Maart 2020
Willen we in deze moeilijke tijden niet allemaal dat we in het bos konden zitten om rust en schoonheid te vinden.
Onze levens zijn echter allemaal op een of andere manier veranderd. Daarom zal ik, Sue Lie, de Arcturianen oproepen om ons te helpen met de moeilijke uitdagingen waar we ALLEMAAL mee te maken hebben.
Beste Arcturianen,
Kunnen jullie ons helpen om een manier te vinden om vrede te vinden in een wereld van beroering?
Dierbare mens van de geliefde Planeet Gaia,
Ja, het maakt niet meer uit wie rijk en beroemd is en wie “gewoon een normaal persoon” is. Wat er NU binnenin je gebeurt, gebeurt in de gehele realiteit van Gaia. Daarom zullen we onze boodschap beginnen met het vragen aan onze lieve vriendin Gaia, die het Hart en de Ziel is van de planeet die bekend staat als de Aarde.

Lieve Gaia,

Wij, jullie Galactische vrienden en familie van Arcturus, maar ook van de andere planeten die hun planetaire liefde en genezende kracht sturen om hun zusterplaneet Gaia te helpen in haar tijd van grote nood. Ja, dierbare mensen, beginnen jullie NU te beseffen dat de Aarde, jullie Moeder Planeet, jullie, de mensen op haar planetaire lichaam, nodig heeft om Liefde en LICHT uit te zenden naar de atmosfeer en diep in de aarde.
Wij weten dat er vele, vele mensen zijn die al zo lang als ze zich kunnen herinneren van Gaia houden en in vele, vele incarnaties. In feite hebben we de schreeuw om hulp gehoord van veel van Gaia’s mensen, evenals van Gaia’s Aarde, Lucht, Vuur en Water. We zijn ons ervan bewust dat veel mensen lijden, maar vergeet alstublieft niet dat Gaia, lieve Moeder Aarde, samen met jullie lijdt.
Het lijkt erop dat haar natuur goed is, maar veel van haar planetaire mensen lijden. “Waarom heeft zich dit voorgedaan?” we horen je tegen ons schreeuwen. OH, we hebben zo gewenst dat meer mensen onze hulp hadden ingeroepen om Gaia te helpen voordat deze planetaire ziekte jullie planeet trof en jullie levens totaal veranderde.
Dierbare mensen van de Aarde, wij zeggen dat velen van jullie die zich herinneren om niet alleen te denken aan jullie eigen menselijke zelf en de menselijke familie. Wat er gebeurt is van invloed op het grootste deel van Gaia’s planeet, en vele, vele van haar planetaire mensen.
We prijzen de vele mensen die het Pad van de Ene hebben gevolgd, dat is het Pad dat ALLE wezens afleggen terwijl ze door deze uitdagende tijd van planetaire crisis reizen. Mensen van over de hele planeet hebben veel leed en ziekte meegemaakt. Echter, Gaia is geconfronteerd met groot lijden en ziekte door toedoen van de mensen.
We sturen onze liefde en licht naar iedereen die ziek is geworden, en wij:
LAAI
              LAAI
                           LAAI
HET VIOLETTE VUUR,
TRANSMUTEREND ALLE SCHADUW NAAR
LICHT
             LICHT
                          LICHT
Wij, de Arcturianen, en ALLE leden van Gaia’s Galactische Familie, prijzen de mensen voor hun grote kracht en hulp aan Gaia in deze tijd van grote planetaire nood. Het is NU aan alle mensen om niet te vergeten dat ze Liefde en Licht naar ALLE mensen sturen.
Veel mensen zijn erg ziek en lijden, sommige mensen zijn gescheiden van hun huis, hun familie en hun vrienden. Het is echter ook prachtig om te zien dat vele, vele mensen de noden van de velen volgen en in hun huis blijven om de verspreiding van deze ziekte te stoppen.
In tijden van grote nood, worden velen wakker van het feit dat:
WIJ, DE LEDEN VAN DE MENSHEID, ALLEMAAL ÉÉN ZIJN
Het is in de ENE van dit NU dat, wij de Mensen van Gaia’s Aarde…
samenwerken als EEN om onze planeet te genezen en
ALLE inwoners van Gaia!
Klik op de deze link voor de YouTube-versie van dit bericht
Zegeningen aan u allen van
Wij uw Galactische Familie zijn ALTIJD bij u!!
vertaling: Martien 
♥  ♥  ♥
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien