Vijfde Chakra en Onvoorwaardelijke Liefde / 8 Februari 2016 / Dr. Suzanne Lie

Vijfde Chakra en Onvoorwaardelijke Liefde

8 Februari 2016 / Dr. Suzanne Lie

Onvoorwaardelijke Liefde Samenvatting ~Tot NU toe (Chakra’s 1-4)

Luister naar de Boodschap: Hier

Zegeningen aan jullie Allemaal, en welkom terug van jullie onderbreking. Ik weet dat ik in staat was om me meer diepgaand in dit proces te ontspannen, en ik hoop dat jullie allemaal in staat waren om te ontspannen in deze nieuwe hogere dimensionale versie van jullie zelf die jullie aan het ontwaken zijn binnenin deze Ene van het Nu.
Ter voorbereiding op jullie keelchakra, wat het eerste portaal is in/naar jullie hogere dimensionale zelf, laat ons een moment nemen en terug omlaag gaan naar het begin, naar jullie eerste chakra.
Nu dat jij je vijfde chakra aan het openen bent, en jij in staat zult zijn om in/naar de hogere rijken van werkelijkheid te verhuizen, stellen wij voor dat je een lang moment neemt om diepgaand je eerste chakra te aarden – omlaag, omlaag, omlaag, omlaag in/naar de kern van Gaia, en verbindt die Jij in Gaia’s centrale Kristal.
Nu naar boven, naar boven, naar boven stijgend in/naar jouw eerste chakra, verhuis in/naar je tweede chakra, waar je ook Onvoorwaardelijk van Gehouden hebt, en sta je emotionele lichaam toe om meer volwassen te worden en om dat gekwetste kind te genezen en hem of haar in/naar het Licht van je dagelijkse leven te brengen.